Søg efter produkter

close

Organizing

Giv konfirmanden en gave, der varer meget længere end festen!

Konfirmationssæsonen er i fuld gang, og en masse unge mennesker træder ind i de voksnes rækker. Det er en festlig dag med gode gaver til konfirmanderne, som de kan bruge i mange år fremover. Hvilken gave kan give dem en ægte organiseret start på voksenlivet? Vi har et par bud 💁‍♀️

Konfirmationsalderen er fuld af nye indtryk – man får nyt tøj, der bliver holdt tunge taler om voksenlivet, som står lige om hjørnet, og man begynder så småt at lægge planer for at flyve fra reden. Tiden går så hurtigt! ⌛😱

Hvad giver man til den unge voksne?

Konfirmationen er en festdag fuld af spænding, forventninger og forårsstemning, og det er altid hyggeligt at være med til at fejre ungdommen.  

Konfirmander er forskellige, så det er ikke altid nemt at vælge en gave. Klassiske konfirmationsgaver kunne være smykker, nyt tøj eller måske et fint armbåndsur. Når der er lagt mange tanker i gaverne, er det også oplagt at give de unge voksne muligheden for at organisere og passe godt på de fine gaver, de får. 

Det er vi jo eksperter i her i Team Organized – det er faktisk det vi lever for! Så vi har samlet vores bedste gave-idéer til unge organizers, så du kan give en personlig gave til konfirmanden.

Gaver til konfirmanden, der gerne vil have styr på det hele

Er din konfirmand lidt en tjekket type, der altid har styr på sine planer, og måske af samme grund har ønsket sig et fint armbåndsur, der kan understrege deres tjekkede tendenser? Så vil de nok også sætte pris på en flot opbevaringsløsning til deres nye ur. 

God organisering af accessories er vigtigt både for at passe på tingene, men også for at gøre det nemt at finde lige de accessories, man gerne vil have på. 

Adriana er en skøn løsning til uropbevaring, der er skabt til at passe mest muligt på dine ure. Indersiden er betrukket med skøn og blød fløjl, så dine ure ikke bliver ridset, og ydersiden med faux læder, der giver et eksklusivt udtryk. Hun fås i to størrelser – en lille, med plads til op til 4 ure, og en stor, med plads til op til 8 ure

Adriana kan også bruges til opbevaring af ringe, halskæder eller armbånd, og faktisk er serien så smart, at den kan stables.

Vi har selvfølgelig også tænkt på, at uret skal opbevares sikkert, når konfirmanden skal ud og rejse. Vores Adriana – rejsesmykkeskrin til ure er perfekt netop til det. 

Gaver til konfirmanden, der elsker at pynte sig

Der er også de konfirmander, der elsker at pynte sig – enten med smykker, makeup eller andre accessories. Når man har investeret i lækre beauty produkter, eller man får et flot smykke i gave, er det super vigtigt at man også finder en god organiseringsløsning til tingene. 

Vores Adriana – Smykke organizer er genial til smykkeopbevaring i skuffer. Indsatsen kan nemlig tilpasses i bredden, alt efter hvor bred en skuffe, du har til rådighed. 

Og hvilken smykke-elsker ville ikke elske vores Adriana – Stabelbart smykkeskrin? Her kan man altid supplere med et element mere, hvis man pludselig ikke har plads til alle sine dyrebare smykker. 

Det super elegante Bodil – Smykkeskrin er også et godt sted at starte for den unge, der netop er begyndt at interessere sig for smykker. 

Adeline er et skønt smykkeskrin i bambus med indvendig beklædning af velour, som passer godt på dine smykker og har et smart, indbygget spejl.

Alle vores opbevaringsløsninger til smykker er skabt til at følge dig gennem livet i mange år – så det er også en perfekt gave til den unge voksne. 

Gaver til konfirmanden, der vil passe ekstra godt på sit nye tøj

Et klassisk billede: En far, der stolt lærer sin unge søn at binde sit første slips. Fra gammel tid er der tradition for, at konfirmationstøjet er det første rigtig fine sæt tøj, som barnet får – og som forhåbentlig skal holde nogle år fremover. 

Måske er det konfirmandens allerførste slips – men det er nok ikke det sidste. En Lærke – Bæltebøjle kan holde godt styr på både bælter og alle de slips, der vil komme med tiden. 

Har konfirmanden fået sine første par bukser med trykfolder? Dem skal man passe på – og det gør man bedst med en buksebøjle.

Adeline sørger for at buksefolderne bliver, hvor de skal være

Lærke holder nemt styr på konfirmandens bælter og slips

Klar til at give de unge voksne en organiseret start på voksenlivet?

Der er meget at forholde sig til, når man nærmer sig voksenlivet. Det er et godt tidspunkt at give de unge redskaberne til at organisere sig og lære dem lidt om, hvordan man egentlig holder styr på sine ting. 

Besøg shoppen