Søg efter produkter

close

Organizing

Glædelig valentinsdag – hvem skal du forkæle?

Det er snart valentinsdag, og det betyder, at der er kærlighed i luften. Hvem skal du mon forkæle i den specielle dags anledning? Er det din kæreste? En ny spændende date? Måske bare dig selv? Uanset hvem der skal kræses lidt ekstra om til valentin, så er der her tre gode bud på, hvordan du kan gøre dagen ekstra lækker og fyldt med kærlighed.

Parret: Et lækkert (og organiseret!) snackfad

Er du i et forhold, så er Valentin ofte en dag, hvor der kommer en buket blomster, lidt chokolade eller andet lækkert forkælelse. Kunne du godt tænke dig, at give din partner en skøn overraskelse, der er lidt ud over det sædvanlige? 💞

Et drejefad er genialt til organisering, men også til servering! Køb alle din partners yndlingssnacks, lidt lækker frugt og chokolade, og arrangér det på drejefadet. Så er det bare at sætte en hyggelig film på og nyde hinandens selskab og de dejlige snacks – du kan nemt dreje fadet rundt, hvis du ikke kan få fat i det helt rigtige stykke!

Et drejefad kan faktisk også bruges til servering - servér alle jeres favoritter på fadet, som nemt kan drejes rundt, så I begge kan nå de dejlige snacks. 🌸

Et drejefad kan faktisk også bruges til servering - servér alle jeres favoritter på fadet, som nemt kan drejes rundt, så I begge kan nå de dejlige snacks. 🌸

En anden god idé er at servere en dejlig brunch på en rullevogn! En rullevogn har jo hjul, så den kan rulles ud i køkkenet, hvor der kan anrettes alt fra æg til kaffe på den.

Den kan også pakkes med self-care produkter, så I kan have en hyggelig og afslappende aften sammen. Der er både plads til tæpper, puder, creme til fodmassagen eller måske fredagens slikskål stående på. Det bliver dermed en forlængelse af det bedste sted i hjemmet, og hjælper med at holde orden, så der er mere plads til smil, omsorg og … nå, ja – slik og søde sager. Det smarte ved en rullevogn er, at du kan bruge det som et sofabord, et ekstra sofabord, en serveringsvogn og meget mere. Det er altså perfekt til 1) jer, der ikke har plads (eller ønske) om et bord, der stå og fylder foran sofaen, 2) jer der har brug for endnu mere plads til hygge og snacks eller 3) jer der synes det skal være nemt at skabe plads til forkælelse.

Rullevognen er genial til flere formål - og kan selvfølgelig også bruges på valentinsdag, hvis du vil servere en god brunch eller en dejlig varm kop aftenkaffe med snacks for din kæreste.

Rullevognen er genial til flere formål - og kan selvfølgelig også bruges på valentinsdag, hvis du vil servere en god brunch eller en dejlig varm kop aftenkaffe med snacks for din kæreste.

Scoretrolden: Sådan sikrer du dig en 2. date

Står valentinsdag i den grad i charmens tegn, skal du på date med en mulig ny flirt eller måske endda kæreste? Hvor spændende (sagt på den helt kiksede-mor-til-teenager-måde)! Hvis du gerne vil imponere din date (og daten vel og mærke foregår i dit hjem), så er der her det vildeste scoretrick: Et velorganiseret køkken. Lad os male scenen: Du inviterer din date hjem til dig, åbner døren og byder velkommen. I går ud i køkkenet – I skal jo lave mad sammen – og her tilbyder du dem et glas vin. Du tager selvfølgelig vinglasset fra den smarte vinglasholder – lækkert.

Så skal I i gang med maden. Her åbner du køkkenskuffen, der spiller max, for alle dine tørvarer står snorlige i hver deres bøtte med låg og med skuffeskeer i. Det er ret svært ikke at forelsker sig i (i hvert fald når det gælder madopbevaringen). Derudover gør det også oplevelsen super god, fordi køkkenet bliver nemt og lækkert at bruge. Alt er på dets plads, og du får langt mere overblik. Hvis din date ser dit køkken være toptunet og spille på den lækre måde, så får din date også set, hvor toptjekket du er, og hvordan du har styr på dit hjem. Derudover har du jo selv glæde af køkkenet hver dag – også når din date begynder at komme på visit fast (eller måske flytter ind).

Singlen: Forkæl dig selv med lidt ekstra pleje

Er du en vaskeægte single-pringle denne Valentin? Juhuu, så har du muligheden for at tage på den bedste date – nemlig med dig selv. Hvem drømmer ikke om, at bruge en hel aften i spa? Lad drømmen blive til virkelighed og lad kærligheden blomstrer derhjemme. Du har fortjent en spadag – og det har dit badeværelse også. Du kan derfor give jer begge en skøn overraskelse ved at pifte badeværelset op. Mangler du badeværelse inspiration? Så læs vores blogindlæg: “Lækker badeværelse inspiration – skab mere plads på badeværelset med Organized”

Det kan være, at du gerne vil skabe mere plads til selvforkælelse på en indbydende måde – det er lige et job for et turntable! Du kan nemlig bruge et turntable med rum til dine cremer, serummer, vatpinde og meget mere. Når det er tid til hudplejerutinen, så kan du dreje rummene frem et efter et – og dermed gå videre til næste trin i rutinen. Det kan også være, at selve badet skal have en tur, der gør, at man næsten kan mærke agurkeskiverne hen over øjenlågene? Det kunne være følelsen af at være på et spaophold med en skøn badekarsbakke eller et turntable, som du kan fylde med velduftende sæber, svampe og måske et lille glas mousserende vin. Lyder det ikke som den perfekte aften i det bedste selskab?

Du har fortjent et lækkert badeværelse, hvor der er plads til selvforkælelse, hudplejerutinen, en skøn spadag. Skab overblik og plads til luksus.

Du har fortjent et lækkert badeværelse, hvor der er plads til selvforkælelse, hudplejerutinen, en skøn spadag. Skab overblik og plads til luksus.