Søg efter produkter

close

Organizing

Glædelig valentinsdag – hvem skal du forkæle?

Det er snart valentinsdag, og det betyder, at der er kærlighed i luften. Hvem skal du mon forkæle i den specielle dags anledning? Er det din kæreste? En ny spændende date? Måske bare dig selv? Uanset hvem der skal kræses lidt ekstra om til Valentin, så er der her tre gode bud på, hvordan du kan gøre dagen ekstra lækker og fyldt med kærlighed.

Parret: Sådan skaber I hygge i hverdagen

Er du i et forhold, så er Valentin ofte en dag, hvor der kommer en buket blomster, lidt chokolade eller andet lækkert forkælelse. Kunne du godt tænke dig, at give din partner en skøn gave, der er er lidt ud over det sædvanlige, og som samtidig giver ekstra plads til hygge og samvær i hverdagen? Det kunne med fordel være en rullevogn – her kommer forklaringen på, hvorfor det faktisk er en super romantisk gave. En rullevogn er perfekt til at spice jeres yndlingssted op. Lad os sige, at det er stuen og nærmere specifikt sofaen (hvem elsker ikke lidt sofakartoffeltid med kæresten?).

Her kan en rullevogn bruges til at have tæpper, puder, creme til fodmassagen eller måske fredagens slikskål stående på. Det bliver dermed en forlængelse af det bedste sted i hjemmet, og hjælper med at holde orden, så der er mere plads til smil, omsorg og … nå, ja – slik og søde sager. En rullevogn kan også bruges til at servere en lækker søndagsbrunch på. En rullevogn har jo hjul, så den kan rulles ud i køkkenet, hvor der kan anrettes alt fra æg til kaffe på den. Det smarte ved en rullevogn er, at du kan bruge det som et sofabord, et ekstra sofabord, en serveringsvogn og meget mere. Det er altså perfekt til 1) jer, der ikke har plads (eller ønske) om et bord, der stå og fylder foran sofaen, 2) jer der har brug for endnu mere plads til hygge og snacks eller 3) jer der synes det skal være nemt at skabe plads til forkælelse.

 

Scoretrolden: Sådan sikrer du dig en 2. date

Står Valentinsdag i den grad i charmens tegn, nu du skal på date med en mulig ny flirt eller måske endda kæreste? Hvor spændende (sagt på den helt kiksede-mor-til-teenager-måde)! Hvis du gerne vil imponere din date (og daten vel og mærke foregår i dit hjem), så er der her det vildeste scoretrick: Et velorganiseret køkken. Lad os male scenen: Du inviterer din date hjem til dig, åbner døren og byder velkommen. I går ud i køkkenet – I skal jo lave mad sammen – og her tilbyder du dem et glas vin. Du tager selvfølgelig vinglasset fra den smarte vinglasholder – lækkert.

Så skal I i gang med maden. Her åbner du køkkenskuffen, der spiller max, for alle dine tørvarer står snorlige i hver deres bøtte med låg og med skuffeskeer i. Det er ret svært ikke at forelsker sig i (i hvert fald når det gælder madopbevaringen). Derudover gør det også oplevelsen super god, fordi køkkenet bliver nemt og lækkert at bruge. Alt er på dets plads, og du får langt mere overblik. Hvis din date ser dit køkken være toptunet og spille på den lækre måde, så får din date også set, hvor toptjekket du er, og hvordan du har styr på dit hjem. Derudover har du jo selv glæde af køkkenet hver dag – også når din date begynder at komme på visit fast (eller måske flytter ind).

Singlen: Forkæl dig selv med lidt ekstra pleje

Er du en vaskeægte single-pringle denne Valentin? Juhuu, så har du muligheden for at tage på den bedste date – nemlig med dig selv. Hvem drømmer ikke om, at bruge en hel aften i spa? Lad drømmen blive til virkelighed og lad kærligheden blomstrer derhjemme. Du har fortjent en spadag – og det har dit badeværelse også. Du kan derfor give jer begge en skøn overraskelse ved at pifte badeværelset op. Mangler du badeværelse inspiration? Så læs vores blogindlæg: “Lækker badeværelse inspiration – skab mere plads på badeværelset med Organized”

Det kan være, at du gerne vil skabe mere plads til selvforkælelse på en indbydende måde – det er lige et job for et turntable! Du kan nemlig bruge et turntable med rum til dine cremer, serummer, vatpinde og meget mere. Når det er tid til hudplejerutinen, så kan du dreje rummene frem et efter et – og dermed gå videre til næste trin i rutinen. Det kan også være, at selve badet skal have en tur, der gør, at man næsten kan mærke agurkeskiverne hen over øjenlågene? Det kunne være følelsen af at være på et spaophold med en skøn badekarsbakke eller en nye brusehylde, som du kan fylde med velduftende sæber, svampe og måske et lille glas mousserende vin. Lyder det ikke som den perfekte aften i det bedste selskab?

Mangler du flere gaveidéer?

Er du på udkig efter perfekte gaver til ham eller skønne gaver til hende? Måske du leder efter en gave til mor eller en gave til far? Eller se med herunder for at shoppe alle looks