Søg efter produkter

close

Get Started // Get Organized

Hvilke trækasser skal du vælge?

Elsker du også trækasser? Er det altid trækasser du hælder imod, når du leder efter ny opbevaring til hjemmet? Ved du ikke altid, hvilke trækasser der er de rigtige at vælge, så læs med her, hvor vores organiseringsekspert guider dig til at vælge de rette trækasser.

Lad os gennemgå de forskellige trin sammen, så du er klar til at invitere nye opbevaringsvenner hjem til organiseringsfesten.

Hvor store skal din trækasser være?

Det er jo næsten det vigtigste at tage stilling til. Skal de stå på en hylde, der er 20 centimeter dyb, så skal de jo ikke stikke ud over kanten. Skal du have brætspillene i en trækasse, så er det også ret fedt, hvis din trækasse er bred nok til spillepladen.

Når du skal vælge en trækasse, så tænk derfor på: Hvor stor er pladsen, hvor den skal stå? samt: Hvor stort er det, der skal ned i trækassen?

Organized anbefaler altid at finde målebåndet frem, så du er helt sikker på, at det passer.

Hvordan skal dine trækasser se ud?

Ahh, æstetik og design har jo altså noget at skulle have sagt, når man vælger opbevaring – især hvis det skal stå fremme. Du behøver heldigvis ikke gå på kompromis med din egen stil, når du skal vælge trækasser.

Kunne du godt tænkte dig lys træ, der passer godt ind i de nordiske hjems indretningsstil, så er kejsertræ et perfekt valg. Det har den skønneste milde farve og et smukt spil af træets naturlige årer.

Er du mere til det minimalistiske og rene udtryk? Så skal du helt sikkert have sorte trækasser. Den sorte trækasser har et helt rent og enkelt udseende, der er perfekt for dig, der gerne vil have nips og planter er de eneste farver i hjemmet.

Hvad med den dybe træfarve? Hvis du godt kunne tænke dig trækasser i mørkt træ, så kan du faktisk også bruge de fine trækasser i kejsertræ fra Organized. De er nemlig ubehandlet, så du kan selv give dem træolie med farve for at opnå den helt rette nuance.

Hvad skal der være i dine trækasser?

Hvad der skal være i dine trækasser, og hvor dine trækasser skal stå hænger jo lidt sammen med, hvilken størrelse de skal have. Størrelsen er dog ikke alt – der findes nemlig en lang række forskellige typer af trækasser, som hver har deres fordel.

Lad os gennemgå dem sammen.

Skuffekasser

Ja, ganske rigtigt. Vi starter i de små med trækasser, der er så små, så de passer ned i skuffen. Skuffekasser er små trækasser, der bliver brugt til at inddele de lave skuffer. De smarte ved skuffekasser er, at du kan udnytte hele skuffen og ikke skal være ærgerlig over spildplads, hvis du ikke kan finde en skuffebakke, der passer i de rigtige mål.

Du kan selvfølgelig også bruge de fine skuffekasser til småopbevaring uden for skufferne, hvis du er på jagt efter nogle helt små trækasser.

Trækasser med en åben front

Hvad er det smarte ved trækasser med en åben front er ikke til at komme uden om: Det er simpelthen bare nemmere at komme i dem. En åben front betyder nemlig, at den ene side er åben, så du altid kan få hånden ind i kassen.

Det kan man da ved alle? Der er da altid en åbning! Det er helt rigtigt – trækasser med åben front kan jo stables, og det er der, den åbne front kommer i spil. Du kan faktisk bygge et hel tårn af trækasser, og stadig komme i selv den nederst af dem – helt uden at skulle flytte de øverste.

Trækasser med åben front gør sig især godt i viktualierummet, hvor du kan opbevare mad og snacks i dem. De er også gode på børneværelset, da legetøjet altid er lige til at få fat i

Trækasser til inddeling af andre trækasser

Vi elsker trækasser, og vi kan ikke få nok! De smarte skuffekasser, som vi snakkede om tidligere, er nært beslægtede med denne type af trækasser. Det er nærmere præcist trækasser, der bruges til at inddele større trækasser, vi tænker på her.

Hvorfor skal jeg inddele mine trækasser? Det skal du ikke nødvendigvis, men det kan være meget smart, hvis du opbevarer flere forskellige ting i din trækasse. Det er faktisk lidt som at købe en kasse med rum – her bestemmer du bare helt selv, hvordan rummene skal se ud.

Klassikeren

Vi kommer jo ikke uden om, at en helt almindelig trækasse bare er drønsmart. Den er praktisk, pæn og et godt valg til opbevaring.

I Organizeds webshop finder du et stort udvalg af letvægtige trækasser, for det er jo ikke fedt at trækassen vejer så meget, så man næsten ikke kan bære den.

Trækasser kan faktisk bruges i hele hjemmet, så du kan blot slippe de store organiseringsplaner løs – vi har sørget for opbevaringen til dit projekt.

Bliv inspireret til en organiseringsfest med de skønneste trækasser her

Hvilke trækasser passer til dig?