Søg efter produkter

close

Private

Har køkkenskabene fået sit eget liv, eller har du mistet overblikket over garagen? Vores organizers kommer gerne på besøg, og ordner organiseringen af hjemmet for dig. Siden Organized startede, har vi besøgt en række hjem, hvor vi har hjulpet med organisering.

Vi er ikke bare oprydningskonsulenter...

Hos Organized er vi organiseringseksperter!

Hos Organized arbejder vi ud fra forståelsen: Indretning er rummets fysiske rammer som eksempelvis møbler, organisering er de systemer vi laver til opbevaring af vores ejendele, og oprydning er faktisk kun vedligeholdelsen af systemerne. Hvis du kæmper med rod i hjemmet, så er det nok på tide, at få professionelle organizers til at komme og give en hjælpende hånd. Organized er derfor ikke bare oprydningskonsulenter – vi er professionelle organizers, der er klar til at få dit hjem til at stå skarpt.

Processen

Sådan fungerer det

1

Book et møde

Vi mødes og taler om jeres behov, området der skal organiseres og hvad I gerne vil have ud af projektet.

2

Planlægning

Vi udarbejder en plan, etablerer systemer og introducerer opbevaringsprodukter til at vedligeholde systemerne

3

Organisering

Når I har godkendt planen, bestiller vi alle opbevaringsprodukterne hjem. Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme og organisere.

4

Tilfredshedsgaranti

Vi tjekker op på servicen efter en måned for at se, hvordan systemet virker for jer.

Pris

Hvad koster det?

Prisen på projekter varierer meget og afhænger af omfanget. Du får derfor det bedste bud på en pris ved at booke dig ind med en af vores organiseringseksperter.

Det første møde er uforpligtende, og her forventningsafstemmer du med en af vores organiseringseksperter. Vi snakker om, hvad du ønsker at få lavet, dine behov og drømme for resultatet. Dette møde er virtuelt.

Det næste møde er et besøg. Her kommer vi ud og måler op og visualisere løsninger til dit hjem. Derefter udarbejder vi en projektbeskrivelse, som vi sender til dig. Dette møde koster 1.500 kroner, og beløbet bliver trukket fra den endelige pris for projektet.

Unique selling points

Skræddersyede løsninger

Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi hjælper med at forbedre hjemmet ved hjælp af organisering ud fra din hverdag og prioriteter.

Den bedste organiseringsservice

Vi ordner det hele for dig. Du skal derfor bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi arbejder.

Kvalitetstjek

Vi anvender udelukkende opbevaringsprodukter, som vi har godkendt kvaliteten af. Opbevaring skal nemlig være løsninger og ikke udfordringer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster jeres organiseringsservice?

Prisen afhænger af projektets omfang. Nogle vil gerne have organiseret et tekøkken og andre vil gerne have lavet flere rum.


Det første møde er gratis, og der snakker du med en af vores organiseringseksperter, der fortæller mere om servicen. Så taler vi lidt om dig, dit projekt, dine behov, ønsker og mål.


Næste skridt er et projektforslag, der koster 1.500 kr. Det bliver fratrukket den endelige pris, når vi er færdige med at organisere ude hos dig.


Book et videomøde med en af vores organiseringseksperter under ‘services’, og få et uforpligtende tilbud.


Kan alle få besøg af Organized?

Jada! Vores organiseringsservice er for alle, og det er uanset, hvor stort et projekt, der er tale om.


Book endeligt et møde med os – vi vil helt sikkert gerne komme og organisere hjemme hos dig.