Søg efter produkter

close

Line // Garderobe på Gråbrødretorv

I den fineste, gamle lejlighed på Gråbrødretorv står vi overfor et helt unikt garderoberum. En række opbevaringsmøbler er blevet testet i det unikke rum, men ingen af dem har fungeret. Vi har derfor valgt at designe og specialfremstille en garderobe efter rummets mål, så al plads er perfekt optimeret. Vi introducerer desuden opbevaringskasser og organiserer hendes tøj, accessories og tasker perfekt på hylder og bøjlestænger. Læs hvordan Organized laver et upraktisk og uudnyttet rum om til et indbydende walk-in closet.

Lige da Team Organized ser garderoben tænker vi: “Wauw! Det er genialt! Tænk, at man kan have et walk-in i centrum af København”. Selvom det lille rum kun er en kvadratmeter stort, så ser vi straks potentialet.

Den skrå væg udgør en lille udfordring, for hvordan udnytter man pladsen i dybden. Line har hængt en bøjlestang ved skråvæggen for at skabe noget opbevaringsplads. Gulvpladsen under bøjlestangen er faktisk en større udfordring. Det er blevet til et afsætningsted for kufferter, champagnegaver og alt andet, der lige skal af vejen og gemmes væk. Line mangler også hyldeplads – det gør man jo ofte i garderoben, ikke? 😆  Det har hun løst ved at sætte en reol ind i rummet. Desværre tager den en masse gulvplads, og samtidig blokerer den for indgangen til rummet. I søgen på at skabe mere plads i den lille garderobe, har rummet i stedet mistet følelsen af at være et walk-in, da man i virkeligheden knapt kan træde ind i det.

Organized vurderer, at garderoben savner intuitive inddeling, pladsoptimering samt overblik. Hvordan det skal løses kræver nogle gode løsninger, og organiseringseksperterne går derfor straks i tænkeboksen. Denne opgave kræver skræddersyede løsninger, så Line kan få mest mulig glæde over den skat, hendes lejlighed gemmer på.

Vi beslutter os hurtigt for at flytte rundt på systemet. Den store reol, der tager meget af indgangsområdet og gulvpladsen skal ud. I stedet laver vi tre små hylder, der er tilstrækkeligt dybe til små kasser med strømper, undertøj, sportstøj og tanktoppe.

I stedet for en bøjlestang ved skråvæggen giver vi Line to bøjlestænger ved bagvæggen. Hvem elsker ikke bøjleplads? 😍

Til sidst men ikke mindst er det vigtigt at give Line dybe hylder til jeans, t-shirts, pullovers og strik. Dem sætter vi op under skråvæggen, så vi rigtig kan udnytte dybden af rummet. Vi placerer hylderne i en højde, så der lige akkurat er plads til hendes kufferter under den nederste hylde.

Line rejser meget med sit arbejde, og det er derfor vigtigt at hendes carry-on er lige ved hånden. Det endelige resultat er et rigtig walk-in med masser af gulvplads og plads til alle de forskellige kategorier af tøj, som er essentielt i enhver garderobe. 

Føler du dig inspireret?

Find produkter til din egen organiseringsfest

Se vores store udvalg af produkter til organisering af garderoben på vores shop. Der er en hel kategori med ting til garderoben, så der er helt sikkert noget til dit hjem.

Gå til shop