Søg efter produkter

close

Services

Laver du ikke andet end at rydde op derhjemme, men vågner hver morgen til flere bunker end dagen før? Har du efterhånden mørke rander under øjnene ved tanken om depotrummet på jobbet? Så invitér Danmarks førende organiseringsservice forbi – vi organiserer så oprydningen bliver nemmere.

private

Skal vi organisere dit hjem?

Vil du gerne have mere ro i hverdagen, så du kan fokusere på det, der vigtigt? Lad os klare organiseringen i dit hjem – så skal du bare vedligeholde det.

Vær opmærksom på, at vi først kan lave dit organiseringsprojekt i 2023.

Virksomheder

Skal vi organisere din arbejdsplads?

Øg arbejdsglæden og kollegialiteten med en velorganiseret arbejdsplads. Lad os organisere depotrummet, frokostrummet eller noget helt tredje.

Vær opmærksom på, at vi først kan lave dit organiseringsprojekt i 2023.

Organiseringsservice?

Organiseringsfest

Vi elsker at organisere, og vi har derfor valgt at starte Danmarks første og førende organiseringsservice. Vi er derfor et helt team af organiseringseksperter, som rykker ud til både private og virksomheder, og vi sørger for at organisere hjemmet eller arbejdspladsen efter jeres behov og ønsker. Vi rydder ud, rydder op, laver systemer med gennemtænkte opbevaringsløsninger.

Processen

Sådan fungerer det

1

Book et møde

Vi mødes og taler om jeres behov, området der skal organiseres og hvad I gerne vil have ud af projektet.

2

Planlægning

Vi udarbejder en plan, etablerer systemer og introducerer opbevaringsprodukter til at vedligeholde systemerne

3

Organisering

Når I har godkendt planen, bestiller vi alle opbevaringsprodukterne hjem. Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme og organisere.

4

Tilfredshedsgaranti

Vi tjekker op på servicen efter en måned for at se, hvordan systemet virker for jer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få Organized på besøg?

Prisen afhænger af projektets omfang. Nogle vil gerne have organiseret et tekøkken og andre vil gerne have lavet flere rum. Det koster dog som minimum 10.000 kr. at få lavet et organiseringsprojekt.


Det første møde er gratis, og der snakker du med en af vores organiseringseksperter, der fortæller mere om servicen. Så taler vi lidt om dig, dit projekt, dine behov, ønsker og mål.


Næste skridt er et projektforslag, der koster 1.500 kr. Det bliver fratrukket den endelige pris, når vi er færdige med at organisere ude hos dig.


Book et videomøde med en af vores organiseringseksperter under ‘services’, og få et uforpligtende tilbud.


Hvad indebærer servicen?

Organized kommer først på besøg, ser hvad der skal organiseres og taler med jer om jeres forvetninger til projektet. Så lægger vi en plan og kommer og organiserer rummet/rummene. Formålet er at etablere et system, som I derefter selv vedligeholder. Det er nemlig en organiseringsservice – ikke en oprydningsservice.


Kan jeg få besøg af Organized?

Alle kan få besøg af Organized. Vi kommer både ud til virksomheder og private hjem, og vi er klar på enhver udfordring.


Hvis du godt kunne tænke dig at høre om mulighederne for at få Danmarks første organiseringsservice hjem til dig, så book en tid med en af vores dygtige organiseringseksperter under enten private eller virksomheder.


Her snakker I sammen om, hvad der skal laves, og hvad lige netop du drømmer om at få ud af projektet.