Søg efter produkter

close

How to

Kom godt i gang med organiseringsfesten med startpakker

Står du også og har svært ved at vælge, hvor du skal begynde din organiseringsfest? Mange af os går i stå, fordi vi gerne vil skabe systemer og forbedre hele hjemmet på én gang, men det er sjældent særligt realistisk. Derfor anbefaler vi altid i SimplyOrganized at du starter med ét område eller rum ad gangen. ☀️

Og lige netop derfor har vi skabt vores skønne startpakker. 🌸 Startpakkerne er tænkt som en hjælp til dig, der gerne vil have nogle flere organiseringshjælpere ind i dit hjem, men som ikke helt ved hvilke. Vi har testet vores produkter over flere år, og selvfølgelig også indsamlet vores fellow organizeres tips og tricks, og på den baggrund har vi sammensat startpakkerne. 🌻

Startpakkerne fokuserer altså alle sammen på ét område, som tit volder folk problemer: F.eks. køkkenvasken, tørvarerne eller badeværelsesskabet. Og I pakken finder du de mest populære produkter til dette område. 

Kom godt fra start med de helt rigtige produkter

Men hvad nu hvis der er for få af ét af produkterne – eller hvis du allerede har en holder til opvaskebørsten, som du er glad for? Jamen, så kan du så let som ingenting tilføje flere eller fjerne enkelte produkter fra pakken. Og når du er tilfreds, lægger du pakken i kurven, og så pakker vi den og sender den afsted til dig. ✨

Vi tilføjer løbende nye startpakker, når I fortæller os, at der er noget, I mangler, men her er en introduktion de mest populære af vores startpakker indtil videre.

Favoritter til køkkenvasken

Overblik ved køkkenvasken giver ro i sjælen – er det ikke det man siger? Vi synes i hvert fald at det gør det nemmere både at tage opvasken og at komme i gang med aftensmaden, når der ikke ligger karklude og opvaskebørster og flyder omkring vasken. Den her startpakke er til dig, der nemt vil have organiseret køkkenvasken!

Sæbedispensere med labels, en bakke at stille dem på og en holder til køkkensvampen.

Mere skal der ikke til for at få organiseret området omkring køkkenvasken! 🌻

Shop her

Vores favoritter til badeværelset

I den her pakke får du de skønne Ellen-trækasser i kejsertræ og et Ellen-drejefad. Ellen er en kæmpe favorit til organisering af badeværelset, fordi hendes lyse nuancer bare giver et roligt udtryk, samtidig med at de rummelige kasser giver dig mulighed for at skabe kategorier og inddelinger, der giver mening for dig. Kasserne kan både stå fremme eller i skabet, og du kan nemt tage dem ud, når de skal bruges. Indret én kasse med skincare essentials, én med makeup og så videre, og vupti, din hverdag er allerede mere organiseret.

En god idé er at bruge de samme materialer eller farver, når du organiserer et område.

Her har vi brugt Ellen-serien, som er lavet i lyst kejsertræ. 🪵

Shop her

Udvalgte organiseringshelte til bestikskuffen

Åh, at åbne køkkenskuffen og se det skønneste overblik over bestik, elastikker, klipser og køkkenredskaber. Det er jo drømmen! I den her skønne pakke finder du alt, hvad du skal bruge for at indrette den brede køkkenskuffe. Organiseringsdamerne her er alle fra serien Ellen, og de er lavet af det fineste, lyse kejsertræ. 

Bestikskuffen er ofte svær at indrette.

En justerbar bestikbakke og individuelle kasser kan løse problemet for dig!

Shop her

Startpakke med de skønne Flora opbevaringsglas (inkl. labels)

Opbevaringsglas i forskellige størrelser, der passer til indholdet: Tjek. Tydelige labels, der gør det nemt at finde rundt i udvalget: Tjek. Skønne låg i træ, der slutter tæt og passer på indholdet: Tjek. Jamen, så mangler der da ikke mere til din organiseringsfest i køkkenskabet, gør der? 

Åh, hvor giver det bare ro i køkkenskabet, når alle tørvarerne er i samme type glas!

Med labels kan du også klare restocking nemt! 🌸

Shop her

De bedste produkter fra The Home Edit

Amerikanske The Home Edit har gjort det til deres mission at skabe de opbevaringsløsninger, der gør dit liv nemt. Og deres produkter er nogle af vores mest populære her på shoppen, så vi synes de gør det fantastisk! Her har vi samlet nogle af de bedste organiseringsdamer fra The Home Edit, så du nemt kan tage hul på organiseringsfesten.

The Home Edits produkter er helt geniale.

Deres stabelbare skuffekasser giver overblik på badeværelsesbordet. 🌟

Shop her

Køleskabsfavoritter

Uanset hvem du er og hvor du bor, så kender du nok til at have et lidt kaotisk køleskab. Køleskabet er nemlig et skab med stor udskiftning, og derfor kan det være svært at holde kategorier og orden. Men det er altså ikke umuligt – det viser vores favoritter til køleskabet her! Det er vores allerskarpeste produkter til køleskabsorganiseringen, som er testet af både vores organiseringseksperter og vores fellow organizers. Så du kan trygt gå i gang med organiseringsfesten med denne pakke af skønne produkter!

Et organiseret køleskab er et must i vores verden.

Gør det nemt for dig selv at holde styr på madvarerne. 🥑

Shop her

Held og lykke med din organiseringsfest 🌟

Vi håber, du fandt en startpakke (eller flere) som kan hjælpe dig lidt på vej til et liv med mere overblik. 🌸 Og ellers er du velkommen til at læse videre i de forskellige guides, vi har her på bloggen! 👇