Søg efter produkter
close

Virksomheder

Er kontorets depotrum blevet til kontorartiklernes slagmark? Mangler I et system til produkterne i salonen? Organized kommer gerne forbi og hjælper med projektet.

VI ER IKKE BARE OPRYDNINGSKONSULENTER...

Hos Organized er vi organiseringseksperter!

Arbejdspladsens fysiske rammer påvirker arbejdet, effektiviteten og arbejdsglæden. APV viser netop, hvor stor effekt rummet, vi arbejder i, har. Hos Organized vil vi gerne bruge vores ekspertise til at styrke jeres arbejdsplads. Det handler om funktionalitet, produktivitet og brugervenlighed, når vi besøger virksomheder – det er nemlig vores job at forstå jeres. Vi skaber derefter løsninger, der gør arbejdsdagen nemmere og mere organiseret.

Vi sender glædeligt en af vores professionelle organizers ud til jer, så arbejdspladsen bliver organiseret og klar til hverdagen.

Processen

Sådan fungerer det

1
Book et møde

Vi mødes og taler om jeres behov, området der skal organiseres og hvad I gerne vil have ud af projektet.

2
Planlægning

Vi udarbejder en plan, etablerer systemer og introducerer opbevaringsprodukter til at vedligeholde systemerne

3
Organisering

Når I har godkendt planen, bestiller vi alle opbevaringsprodukterne hjem. Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme og organisere.

4
Tilfredshedsgaranti

Vi tjekker op på servicen efter en måned for at se, hvordan systemet virker for jer.

Den bedste organiseringsservice

Vi ordner det hele for dig. Du skal derfor bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi arbejder.

Skræddersyede løsninger

Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi hjælper med at forbedre hjemmet ved hjælp af organisering ud fra din hverdag og prioriteter.

Kvalitetstjek

Vi anvender udelukkende opbevaringsprodukter, som vi har godkendt kvaliteten af. Opbevaring skal nemlig være løsninger og ikke udfordringer.