Carrie

Flere varianter

Carrie – Stofkurv

På lager

widthB:26cm
heightH:19cm
lengthD:35 cm
159,00 kr.

Pris inkl. moms

Carrie er en fusion af funktionel opbevaring og flot opbevaring. Denne stofkurv med hank er et eksempel på det. For Carrie handler opbevaring nemlig om at gøre det både praktisk og pænt!

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

En stofkurv med hank til hvert behov

En stofkurv med hank fra Carrie-serien kan næsten bruges til opbevaring i hele huset. Hun er blandt andet formidabel til garderobeorganisering, på børneværelset, kontoret med videre – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for Carrie.

En stofkurv med hank øger tilgængeligheden

Den smarte hank på siden af stofkurven gør det nemt at trække den ud – selv hvis den står på den øverste hylde. Det er derfor praktisk at vælge en stofkurv med hank. Hanken på denne stofkurv gør også, at du let kan tage den med derhen, hvor du skal bruge den. Opbevarer du eksempelvis dit sengetøj i en stofkurv, så er det nemt at bære den ud i bryggerset, hvor du lægger vasketøjet sammen, og så fylde den rene lagner og betræk den i denne stofkurv.

Matcher resten af Carrie-serien

For Carrie er opbevaring både smukt og smart. Det gør sig gældende for alle de lækre opbevaringsløsninger, som du kan finde i Carrie-serien på Organizeds shop. Carrie er det helt rigtige valg, hvis du ønsker opbevaring med stil. Den smarte stofkurv med hank passer faktisk også til resten af Carrie-serien, så du kan organisere hele soveværelset, kontoret eller lignende i et ensartet udtryk. Det giver øjet ro. Carrie kommer faktisk i hele to forskellige farver, som selvfølgeligt matcher. Ønsker du lidt variation i opbevaringen, så kan du derfor vælge noget i gråt og noget i beige.

Hvordan rengøres en stofkurv med hank?

Tør den af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Holder stofkurven formen?

Ja, det gør den – bag den vævede polyester finder man nemlig en fiberplade, der giver Carrie ekstra struktur og sørger for, at hun kan passe godt på dine ting.


Kan man pakke stofkurven fladt sammen?

Ja, det kan man godt – når kurvene er foldet sammen, fylder de næsten ingenting, og så er de nemme at folde ud igen, når du får brug for dem.Du kan også få stofkurven i beige


Hvordan organiserer man med en stofkurv?

Carrie er en super skøn veninde at have, når du skal organisere. Hun kan nemlig bo på hylderne i de skabe, hvor du har brug for at inddele pladsen i mindre kategorier til f.eks. forskelligt tøj. Hun kan også stå i bryggers eller entre og passe på vanter og huer – og hun pynter ret godt i mens!