Søg efter produkter

close

Kontakt

Har du brug for at tage en sludder med os? Vi vil altid gerne svare på alle dine spørgsmål uanset om det er til produkterne, vores virksomhed eller noget helt tredje. Ring eller skriv – vi svarer hurtigst muligt.

KUNDESERVICE

Vil du gerne vide mere om produkterne, vores service, levering eller noget helt fjerde, så giv vores kundeservice et kald, eller send en mail til:

Mail: [email protected]
Tel: +45 53 53 86 05

Mandag til fredag: 08:30-15.30
Weekend: lukket

 

MARKETING & PRESSE

Vil du gerne have et samarbejde med os eller har du andre forespørgelser vedrørende marketing og presse, så kontakt:

Mail: [email protected]
Tel: +45 53 53 86 05

Mandag til fredag: 08:30-15:30
Weekend: lukket

ØVRIGE HENVENDELSER

Ved andre spørgsmål, så kontakt:

Mail: [email protected]

Mandag til fredag: 08:30-15:30
Weekend: lukket

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg en organiseringsservice?

Kunne du godt tænke dig at få Organized på besøg og lade os organisere hele køkkenet, bryggerset eller noget tredje? Så gå ind på ‘services‘, som du finder øverst på siden.


Her kan du booke et uforpligtende videomøde med en af vores organiseringseksperter, der sidder klar til at høre mere om dine udfordringer, behov og ønsker.


Derefter udvikler vi et projektforslag, som koster 1.500 kr – det bliver trukket fra den endelige pris, når vi er færdige med at lave projektet.


Hvordan returnerer jeg produkter?

Øv, er uheldet ud, og fik du ikke lige målt op, inden du bestilte opbevaringsløsningerne? Bare rolig – der er sikkert en anden fellow organizer, der vil blive super glad for dem!


Hvis du gerne vil sende produkter retur, så brug vores returportal, som du finder i vores handelsbetingelser nederst på siden.


Jeg vil gerne lave et samarbejde med Organized - hvem skal jeg skrive til?

Det lyder jo allerede spændende! Hvis du gerne vil lave et samarbejde med os, så skriv en mail til [email protected], hvor du fortæller hvem du er, hvad du gerne vil lave, og hvordan din profil passer sammen med Organized.


Kan jeg få et job hos Organized?

Jubiii, vil du også gerne være en del af Team Organized? Vi kan ikke vente med at lære dig bedre at kende, så send endeligt en ansøgning, CV og eventuelle dokumenter til [email protected].