Søg efter produkter
close

Job i Organized!

Kan du heller ikke få nok af organisering? Så venter drømmen på dig herunder! På denne side finder du nemlig alle de ledige stillinger, der er i vores fantastiske virksomhed. Du kan med andre ord få lov til at leve af det, du holder allermest af: organisering.

Operations

Pakkemedarbejder

Drømmer du om at indgå i et drønsejt team, der holder af at gøre arbejdet til den sjoveste del af dagen 💃?

Vi er en ung og dynamisk virksomhed, der har højt tempo og godt humør 😁. Vi har begge ben plantet solidt på jorden og store ambitioner. Hos Organized søger vi en ny medarbejder, der har en vigtig rolle for vores mission: at hjælpe med skabe organiseringsfester hos danskerne. Vi har en fantastisk webshop fyldt med opbevaringsløsninger 🙌. Det er her du kommer ind i billedet – vi mangler nemlig en pakke- og lagerperson, der hver dag skal hjælpe vores lageransvarlige med  at få alle ordre sendt afsted 📦.

Tech

Webudvikler med erfaring i WordPress og Woocommerce

SimplyOrganized er en e-commerce startup i stor vækst, der i år planlægger en international vækstrejse. Vi har på nuværende tidspunkt 1000 varenumre på vores website og forventer en fordobling i indeværende år. Vores digitale fokus er mobile first med konverteringsraten i centrum. I dit job som WordPress-udvikler i SimplyOrganized skal du derfor have sans for netop disse to områder. Hvad end det drejer sig om forbedring af checkout flow, lave hastighedsoptimering på sitet eller skabe bedre oplevelser for produktsalg.