Søg efter produkter
close

Job i Organized!

Kan du heller ikke få nok af organisering? Så venter drømmen på dig herunder! På denne side finder du nemlig alle de ledige stillinger, der er i vores fantastiske virksomhed. Du kan med andre ord få lov til at leve af det, du holder allermest af: organisering.

Marketing

Social Media Manager

Elsker du at fortælle historier på de sociale medier? Synes du også at organisering er et must, og kan du ikke få nok af tilfredsstillende videoer med systemer og opbevaring? Så er det på tide at blive en del af det skønneste team – nemlig Team Organized.

Lyder det som noget for dig? Tryk herunder for at læse mere om en fantastisk mulighed for at blive en del af Team Organized.

Send dit CV og ansøgning til:

[email protected]

Marketing

Fotograf/Content Producer

Organized leder efter en freelance fotograf, der har en vigtig rolle for vores mission: at skabe organiseringsfester over hele Danmark. Vi har lækkert organiseringsunivers fyldt med opbevaringsløsninger. Det er her du kommer ind i billedet – vi mangler nemlig en freelance fotograf, der kan være vores og vores fellow organizers “øjne” og fortælle historier igennem visuel kommunikation.

Send dit CV og ansøgning til:

[email protected]