Søg efter produkter

close

Job i Organized!

Kan du heller ikke få nok af organisering? Så venter drømmen på dig herunder! På denne side finder du nemlig alle de ledige stillinger, der er i vores fantastiske virksomhed. Du kan med andre ord få lov til at leve af det, du holder allermest af: organisering.

Marketing

E-commerce Marketing Manager til international vækstrejse

Er du en digital marketing leder med et startup mindset? Ser du konstant muligheder for, hvordan du optimerer og øger væksten i e-commerce? Kan du tænke strategisk og være uddelegerende samtidig med at du er hands-on? Hvis du kan svare ja til det, så er det måske dig som skal føre Simply Organizeds vækst udover landets grænser!

 

Marketing

SoMe Manager

Har du lyst til at tage ansvaret for vores sociale medier og brand tilstedeværelse? Er du nysgerrig på startup-livet i en e-commerce virksomhed hvor der er store drømme og kort fra tanke til handling? Er du klar på at give den fuld gas og blive en del af et dynamisk team? Interesserer du dig for organisering af hjemmet? Så er du måske lige den SoMe Manager vi leder efter!

Marketing

Marketingpraktikant

Har du lyst til at lære mere om arbejdet med sociale medier og online marketing? Er du nysgerrig på startup-livet i en e-commerce virksomhed hvor der er store drømme og kort fra tanke til handling? Er du klar på at give den fuld gas og blive en del af et ungt team? Interesserer du dig for organisering af hjemmet? Så er du måske lige den marketingpraktikant vi leder efter!

Tech

Webudvikler med erfaring i WordPress og Woocommerce

SimplyOrganized er en e-commerce startup i stor vækst, der i år planlægger en international vækstrejse. Vi har på nuværende tidspunkt 1000 varenumre på vores website og forventer en fordobling i indeværende år. Vores digitale fokus er mobile first med konverteringsraten i centrum. I dit job som WordPress-udvikler i SimplyOrganized skal du derfor have sans for netop disse to områder. Hvad end det drejer sig om forbedring af checkout flow, lave hastighedsoptimering på sitet eller skabe bedre oplevelser for produktsalg.