Søg efter produkter
close

Om os

Mød team Organized! Det er os, der hver dag arbejder på at skabe fede nye idéer, finde nye produkter og organisere Danmark. Vi kommer hver især fra forskellige baggrunde, så vi sammen kan skabe synergier og lækre organiseringsløsninger.

Founder & CEO

Sabina Taheri

Uddannelse: Cand.IT

Fun fact om mig: Jeg drikker alt for meget kaffe og griner alt for højt. Og så ELSKER jeg reality TV. Er næsten bange for at sætte det på skrift, men jeg har set *samtlige* afsnit af Keeping up with the Kardashians og Real Housewifes of Beverly Hills

Organizer siden: Da jeg fik ideén til Organized sagde mine venner “Det er jo helt genialt. Nu kan du rent faktisk arbejde med din store passion.” Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg ELSKET at organisere. Det handler om den følelse, jeg har efter organisering. Når rammerne omkring mig er i system, føler jeg, at jeg kan være på autopilot i mit liv. Jeg trives bedst når, jeg kan gå rundt og tænke store tanker uden at blive afbrudt af: “Hvor ligger køkkensaksen”. Systemer giver mig plads til at forholde mig til de vigtige ting i livet.

Mit yndlingsprodukt: Det er selvfølgelig turntables! Vores serie af turntables hedder faktisk også det samme som mig, og det er ikke helt tilfældigt.

Finance manager

Louise Frederiksen

Uddannelse: Cand.Merc.Aud.

Fun fact om mig: Jeg elsker rabatter – det, der er sparet, er tjent. Jeg eksempelvis købt et hotelophold, fordi det lød godt, og var en “superdeal”. Jeg har så fundet ud af, at hotellet ligger 500 kilometer fra mit hjem … men hey, det var en god deal!

Organizer siden: Min mor har altid været lidt af en “kontrolfreak”. Min søster og jeg har altid lavet sjov med det. Hun retter altid på magasinerne på sofabordet, hvis de har rykket sig en smule. Jeg troede ikke, at jeg skulle arve de egenskaber, men jeg må erkende, at jeg reder min seng på ny, hvis det ikke bliver gjort ordenligt første gang. Jeg elsker at sætte i system, da det giver mig overskud i hverdagen ikke at skulle bekymre mig om at glemme noget.

Mit yndlingsprodukt: Hvis der er én ting, jeg bare ikke kan leve uden, så er det skuffeinddelere! De er simpelthen så smarte, og jeg har fået styr på alle mine skuffer derhjemme med dem.

SEO-specialist og copywriter

Freja Linea Faarup

Uddannelse: cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og psykologi

Fun fact om mig: Jeg elsker følelsen af at købe nye og brugte bøger, men ind i mellem er det tilsyneladende sjovere end at få dem læst. Jeg har til gengæld en guilty pleasure: at læse spam mails – de kan være sindssygt underholdende.

Organizer siden: Siden barnsben har oprydning været en af mine favorit former for tidsfordriv. Jeg blev dog en rigtig organizer, da jeg stod midt i en flytning og en stor eksamensopgave på én gang.

Mit yndlingsprodukt: Jeg ELSKER fletkurve! Vores Mille-serie er simpelthen den skønneste, og hele mit soveværelse er organiseret med dem.

Pakke & Lagermedarbejder

Frederik Emil Randrup

Hvem er Organized?

Mission

At inspirere verden til et clutterfree life. Ved at levere forskellige produkter og ydelser ønsker Organized at hjælpe vores kunder med, at opnå deres ambitioner.

Vision

Vores vision er at være verdens mest kundecentrerede virksomhed; at bygge et sted/platform, hvor folk kan komme og finde eller opdage alt, hvad de måtte ønske for at gøre deres liv en smule lettere

Værdier

Vi handler med kompromisløs ærlighed og integritet i alt, hvad vi gør. Vi er hver især ansvarlige for vores ord, vores handlinger og vores resultater. Vi udfordrer status quo med åbent sind, fokus og hurtighed.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få et job hos Organized?

Jubiii, vil du også gerne være en del af Team Organized? Vi kan ikke vente med at lære dig bedre at kende, så send endeligt en ansøgning, CV og eventuelle dokumenter til [email protected]


Hvordan bestiller jeg en organiseringsservice?

Kunne du godt tænke dig at få Organized på besøg og lade os organisere hele køkkenet, bryggerset eller noget tredje? Så gå ind på ‘services’, som du finder øverst på siden.


Her kan du booke et uforpligtende videomøde med en af vores organiseringseksperter, der sidder klar til at høre mere om dine udfordringer, behov og ønsker.


Derefter udvikler vi et projektforslag, som koster 1.500 kr – det bliver trukket fra den endelige pris, når vi er færdige med at lave projektet.