Søg efter produkter

close

Om os

Mød team Organized! Det er os, der hver dag arbejder på at skabe fede nye idéer, finde nye produkter og organisere Danmark. Vi kommer hver især fra forskellige baggrunde, så vi sammen kan skabe synergier og lækre organiseringsløsninger.

Founder & CEO

Sabina Taheri

Uddannelse: Cand.IT

Fun fact om mig: Jeg drikker alt for meget kaffe og griner alt for højt. Og så ELSKER jeg reality TV. Er næsten bange for at sætte det på skrift, men jeg har set *samtlige* afsnit af Keeping up with the Kardashians og Real Housewifes of Beverly Hills

Organizer siden: Da jeg fik ideĂ©n til Organized sagde mine venner “Det er jo helt genialt. Nu kan du rent faktisk arbejde med din store passion.” SĂĄ længe jeg kan huske tilbage, har jeg ELSKET at organisere. Det handler om den følelse, jeg har efter organisering. NĂĄr rammerne omkring mig er i system, føler jeg, at jeg kan være pĂĄ autopilot i mit liv. Jeg trives bedst nĂĄr, jeg kan gĂĄ rundt og tænke store tanker uden at blive afbrudt af: “Hvor ligger køkkensaksen”. Systemer giver mig plads til at forholde mig til de vigtige ting i livet.

Mit yndlingsprodukt: Det er selvfølgelig turntables! Vores serie af turntables hedder faktisk også det samme som mig, og det er ikke helt tilfældigt.

Sales & Marketing Lead

Christian Anker Knudsen

Uddannelse: Niels Brock

Fun fact om mig: Jeg elsker god mad, både at lave det selv men også at give den gas på gode restauranter. Men den bedste mad i verden får jeg når jeg sidder ved bålet om aftenen ved et shelter, hvor fluestangen står lænet op ad efter en dag med fiskeri ved Skjern Å efter laks. Som jeg nu efter 3 sæsoner ikke har fanget. Men det skal ikke stoppe mig!

Organizer siden: Jeg mødte min kone! Og hvor er jeg glad for at jeg har lært at elske det. Det er bare så meget federe når tiden kan gå med at lave det man elsker, frem for at halvdelen af tiden skal gå med at finde det man har brug for til at gøre det.

Mit yndlingsprodukt: Frida – Systemkasser. Geniale til organisering af lego, skruer, blink og fluer til fisketurene.

Social Media Manager

Cecilie Engholm Skov

Uddannelse: Cand. Public fra Syddansk Universitet

Fun fact om mig: Jeg har en virkelig god hukommelse, og kan huske tilbage på minder fra helt tilbage fra da jeg kun var 2 år gammel. Til gengæld kan jeg ikke huske en sangtekst, om så mit liv afhang af det.

Organizer siden: Jeg har altid haft det bedst i en struktureret hverdag. Ting skal gerne være i systemer og ikke “larme” visuelt, før jeg kan slappe helt af. Jeg er ikke til nips, og før jeg fik børn, pyntede jeg ikke engang op til jul, fordi jeg følte, at det støjede for meget.

Mit yndlingsprodukt: Det er jo næsten som at vælge mellem sine børn. Men Adeline – Skuffebakke med udtræk, synes jeg, er helt genial.

Fotograf og content producer

Marie Gjesing Hansen

Uddannelse: Uddannet boligfotograf pĂĄ Viborg medieskole

Fun fact om mig: Jeg holder meget af, at lave mad – men i stedet for at følge opskrifter, finder jeg billeder pĂĄ nettet af lækre retter, hvor jeg sĂĄ bare gætter mig frem til hvad der skal i. SĂĄ bliver maden, som jeg selv kan lide det, selvom det aldrig bliver præcis den ret, jeg startede med at finde. Netop derfor bager jeg aldrig, fordi det gĂĄr galt uden en opskrift.

Organizer siden: Da jeg flyttede hjemmefra, blussede min struktureret side fuldstændig op. Jeg er typen der har overblik over hvor alt er i lejligheden – ogsĂĄ selvom det ikke er mine egne ting. Jeg holder meget af æstetik og orden, sĂĄ jeg kan først rigtigt slappe af, nĂĄr der er ryddet op og der ingen hængepartier er. Jeg synes dog, det stadig skal være hyggeligt og hjemligt.

Mit yndlingsprodukt: Det må være Ellen trækasser og Lærke trådkurve, da jeg som sagt holder meget af, at lave mad. Så er det bare super lækkert, når alle de ting jeg skal bruge er let tilgængelige og samtidig ser godt ud på hylderne.

Operations Manager

Thomas Runing

Uddannelse: Copenhagen Business School

Fun fact om mig: Jeg er en kæmpe nørd. Mine interesser er alt fra Marvel film, som jeg har set nærmest alt af, til spil med bøger og tegninger, som jeg spiller en gang om ugen med en fast gruppe venner. Jeg har ogsĂĄ de seneste ĂĄr “investeret” en masse penge i LEGO – nu venter jeg blot pĂĄ at have tid til at samle det hele.

Organizer siden: Det her med at organisere og have styr på ting kom sent for mig. Det var først da jeg flyttede fra lejlighed til hus, at trangen til et organiseret hjem rigtig kom frem i mig. Men nu har det nærmest også taget overhånd. Alt derhjemme skal være pænt og ryddeligt og have sin egen plads. Det kan godt være svært når man har en lille datter, men så bliver alt lagt på plads hver aften, når hun sover.

Mit yndlingsprodukt: Pixie – Kasser til rumdeler til børn. Med børn i huset er det bare rart med et sted til alt legetøjet, og det kan endda gøres med en masse forskellige sjove dyr!

Webadministrator

Gunilla Norgren Tvenstrup

Uddannelse: HF-centeret Efterslægten

Fun fact om mig: Jeg er rædselsslagen for geder. Som lille var jeg i et sommerland med mine bedsteforældre og valgte at gå ind til gederne for at klappe dem. Jeg havde fået nogle mintpastiller af min bedstemor, og jeg syntes selv, at det var en helt vildt god idé at fodre dem til gederne, men hvad jeg ikke lige havde overvejet var, at jeg jo selvfølgelig ville løbe tør for mintpastiller på et tidspunkt. Da jeg løb tør begyndte gederne at stange mig, og lige siden da er jeg gået en kæmpe bue om gederne, når jeg har været i Zoologisk Have.

Organizer siden: Jeg har sĂĄ længe, jeg kan huske elsket alt, der har at gøre med struktur. Men det gik først for alvor op for mig, da jeg startede i værnepligten og alt skulle gøres pĂĄ en bestemt mĂĄde og have et bestemt udkom. SĂĄ efter værnepligten flyttede jeg i en lejlighed med min kæreste, hvor der skulle indrettes og organiseres pĂĄ ny – lige min kop te! Struktur og organisering gĂĄr meget hĂĄnd i hĂĄnd for mig og skaber ro i en travl hverdag og endnu mere ro i weekenderne, sĂĄ jeg kan lade op til en ny uge.

Mit yndlingsprodukt: Jeg vil helst sikkert sige, at Sienna-hylden og Marie – Rumdelerkasse er mine to favoritter. Inden jeg blev ansat i Organized var pladsen under vasken noget jeg nærmest frygtede at kigge pĂĄ og min hylde i entrĂ©en sĂĄ utroligt kedelig ud, sĂĄ det var ogsĂĄ de to første køb jeg gjorde mig, da jeg startede.

Marketing Copywriter & SEO Specialist

Senia Kragh Hansen

Uddannelse: Cand. mag. i retorik fra Aarhus Universitet

Fun fact om mig: Jeg er vokset op på en gård med heste, grise, køer og får, og jeg elsker stadig at tage hjem på bondegårdsferie. Derfor er jeg også inderst inde en rigtig bonderøv. Men i hverdagen holder jeg virkelig af København og bylivet.

Organizer siden: Så længe jeg kan huske, har jeg syntes det var hyggeligt at organisere mine ting. Da jeg var lille, var det nærmest en hobby for mig at tage alt tøjet ud af mit skab, kategorisere det og folde det pænt sammen, og så lægge det tilbage på plads. Ægte zen! I dag organiserer jeg i alle kroge af mit hjem. Og hvis der er noget, der er blevet væk, er det bare fordi man ikke har spurgt mig endnu.

Mit yndlingsprodukt: Jeg bor smĂĄt, sĂĄ det revolutionerede simpelthen min verden, da jeg opdagede Maja – vakuumposer til tøj. Man kan pakke alt fra ekstradynen til vinterjakken i dem, sĂĄ det pludselig fylder ingenting og kan lægges pænt væk, til man fĂĄr brug for dem igen.

Lagermedarbejder

Jessica Graversen

Uddannelse: STX – Odsherreds Gymnasium

Fun fact om mig: Jeg elsker alt der er mini. Mini ting, mini sko, mini tøj osv. Det er faktisk så slemt at jeg oftest skal hives væk fra det.

Organizer siden: Organisering og struktur har altid fyldt meget hos mig. Fra da jeg boede hjemme til nu, hvor jeg bor ude, har alt haft en plads. Der skal være struktur i min hverdag for at jeg ikke stresser rundt og ikke kan finde noget. Jeg gider ikke at skulle lede efter mine ting, men hellere at jeg kan gå hen i en kasse og tage det. Samtidig elsker jeg at organisere og gør det gerne flere gange, hvis jeg finder nogle nye organiseringsprodukter eller tænker det kan give et bedre resultat.

Mit yndlingsprodukt: Det mĂĄ nok være Adeline – Madopbevaring bøtter. For mig har en skuffe med mel, havregryn, sukker osv. altid været en rodeskuffe, hvor det har ligget oven i hinanden. Men Adeline giver et godt overblik over, hvad man har og gør det overskueligt at ĂĄbne køkkenskuffen.

Kundeservice og administrativ assistent

Trine Riis MĂĽller

Uddannelse: Kontoruddannelse med speciale i administration

Fun fact om mig: Jeg elsker kaffe – lidt mere end mange andre. Jo stærkere desto bedre. Det begyndte da jeg var 16 ĂĄr, fordi jeg gerne ville være en del af den hygge og det fællesskab de voksne havde nĂĄr de drak kaffe sammen. Mange drikker kaffe for at vĂĄgne, men jeg kan drikke kaffe kl. 22 om aftenen uden at det pĂĄvirker min søvn – sikkert fordi, at jeg har drukket sĂĄ mange kopper kaffe igennem tiden.

Organizer siden: Jeg startede i Organized samtidigt med, at jeg flyttede ind i et nyt hus med min mand. I den forbindelse gik det op for mig, hvor perfekt timing det var at starte i en virksomhed som Organized, som gav mig de perfekte muligheder for at komme godt fra start i mit nye hjem. At udforske alle produkterne på mit nye arbejde, gav mig mange nye idéer til hvordan jeg kunne organisere mig derhjemme.

Mit yndlingsprodukt: Det mĂĄ være vores Thora – Yamazaki Opvaskebørsteholder. Jeg synes den er genial fordi den bĂĄde er pæn og praktisk. Det er sĂĄ dejligt, at min opvaskebørste- og svamp ikke længere skal ligge i hĂĄndvasken, men kan ligge samlet i Thora, samtidigt med at vandet der kommer fra dem, løber ned i hĂĄndvasken.

Talent Acquisition & People Ops Manager

Christian Holst

Lagermedarbejder

Nicole Dao Thi Hanh Olsen

Uddannelse: Almen studentereksamen (STX) – Køge Gymnasium

Fun fact om mig: Jeg elsker at arbejde og rydde op, har derfor to jobs hvor jeg kan udfolde passionen for at organisere.

Organizer siden: Organisering, systematisering og strukturering har siden tidernes morgen altid været en naturlig del af min hverdag. Med tiden er “clean aesthetic” blevet mit yndlings organiserings-motto, og det har næsten taget overhånd nu, vil nogle nok mene. Så hvis jeg ikke organiserer, rydder jeg op for kunne organisere på nye og innovative måder. På hjemmefronten holder jeg af, at alting har sin egen tildelte plads, for det giver bare mening at man således nemt kan finde sine ting og sager.

Mit yndlingsprodukt: Jeg kan virkelig ikke vælge ét ynglings produkt, for shoppen bugner med lækkerier, men alt fra The Home Edit finder jeg fremragende genialt.

Lagermedarbejder

Lærke-Marie Malmstedt

Uddannelse: Almen studentereksamen (STX) – Roskilde Katedralskole

Fun fact om mig: Jeg er super impulsiv. Så snart jeg synes noget er en god idé, så gør jeg det. Sidst skete der det, at jeg så et instagram-opslag om at bo og arbejde i Grækenland. 1,5 måned efter flyttede jeg til Grækenland og var der i 4 måneder. Hvorfor? Det ved jeg stadig ikke, men sjovt var det.

Organizer siden: Egentligt er jeg et kæmpe rodehoved, men sĂĄ ligepludseligt kommer jeg i min zone og sĂĄ skal ALT bare organiseres og fĂĄ nye faste pladser – og jeg elsker, nĂĄr jeg stĂĄr i et stort rod og alt pludseligt stĂĄr flot og har hver sin faste plads. Jeg føler mig som et helt nyt menneske hver gang.

Mit yndlingsprodukt: Jeg elsker garderobeopbevaring og er særligt glad for Carrie-serien. Det gør bare min garderobe er så overskuelig og lækker!

Hvem er Organized?

Mission

At inspirere verden til et clutterfree life. Ved at levere forskellige produkter og ydelser ønsker Organized at hjælpe vores kunder med, at opnå deres ambitioner.

Vision

Vores vision er at være verdens mest kundecentrerede virksomhed; at bygge et sted/platform, hvor folk kan komme og finde eller opdage alt, hvad de måtte ønske for at gøre deres liv en smule lettere

Værdier

Vi handler med kompromisløs ærlighed og integritet i alt, hvad vi gør. Vi er hver især ansvarlige for vores ord, vores handlinger og vores resultater. Vi udfordrer status quo med åbent sind, fokus og hurtighed.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg fĂĄ et job hos Organized?

Jubiii, vil du ogsĂĄ gerne være en del af Team Organized? Vi kan ikke vente med at lære dig bedre at kende, sĂĄ send endeligt en ansøgning, CV og eventuelle dokumenter til [email protected].


Hvordan bestiller jeg en organiseringsservice?

Kunne du godt tænke dig at fĂĄ Organized pĂĄ besøg og lade os organisere hele køkkenet, bryggerset eller noget tredje? SĂĄ gĂĄ ind pĂĄ ‘services’, som du finder øverst pĂĄ siden.


Her kan du booke et uforpligtende videomøde med en af vores organiseringseksperter, der sidder klar til at høre mere om dine udfordringer, behov og ønsker.


Derefter udvikler vi et projektforslag, som koster 1.500 kr – det bliver trukket fra den endelige pris, nĂĄr vi er færdige med at lave projektet.