Søg efter produkter
close

Om os

Mød team Organized! Det er os, der hver dag arbejder på at skabe fede nye idéer, finde nye produkter og organisere Danmark. Vi kommer hver især fra forskellige baggrunde, så vi sammen kan skabe synergier og lækre organiseringsløsninger.

Founder & CEO

Sabina Taheri

Uddannelse: Cand.IT

Fun fact om mig: Jeg drikker alt for meget kaffe og griner alt for højt. Og så ELSKER jeg reality TV. Er næsten bange for at sætte det på skrift, men jeg har set *samtlige* afsnit af Keeping up with the Kardashians og Real Housewifes of Beverly Hills

Organizer siden: Da jeg fik ideén til Organized sagde mine venner “Det er jo helt genialt. Nu kan du rent faktisk arbejde med din store passion.” Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg ELSKET at organisere. Det handler om den følelse, jeg har efter organisering. Når rammerne omkring mig er i system, føler jeg, at jeg kan være på autopilot i mit liv. Jeg trives bedst når, jeg kan gå rundt og tænke store tanker uden at blive afbrudt af: “Hvor ligger køkkensaksen”. Systemer giver mig plads til at forholde mig til de vigtige ting i livet.

Mit yndlingsprodukt: Det er selvfølgelig turntables! Vores serie af turntables hedder faktisk også det samme som mig, og det er ikke helt tilfældigt.

Finance manager

Louise Frederiksen

Uddannelse: Cand.Merc.Aud.

Fun fact om mig: Jeg elsker rabatter – det, der er sparet, er tjent. Jeg eksempelvis købt et hotelophold, fordi det lød godt, og var en “superdeal”. Jeg har så fundet ud af, at hotellet ligger 500 kilometer fra mit hjem … men hey, det var en god deal!

Organizer siden: Min mor har altid været lidt af en “kontrolfreak”. Min søster og jeg har altid lavet sjov med det. Hun retter altid på magasinerne på sofabordet, hvis de har rykket sig en smule. Jeg troede ikke, at jeg skulle arve de egenskaber, men jeg må erkende, at jeg reder min seng på ny, hvis det ikke bliver gjort ordenligt første gang. Jeg elsker at sætte i system, da det giver mig overskud i hverdagen ikke at skulle bekymre mig om at glemme noget.

Mit yndlingsprodukt: Hvis der er én ting, jeg bare ikke kan leve uden, så er det skuffeinddelere! De er simpelthen så smarte, og jeg har fået styr på alle mine skuffer derhjemme med dem.

SoMe Manager

Cecilie Scharff Wydojnik

Uddannelse: Professionsbachelor Leisure Management

Fun fact om mig: Jeg er utrolig dårlig til at være dårlig til ting, som jeg føler, at jeg burde være god til (særligt sport). Jeg har gået til fodbold i 16 år, og jeg er så stædig, at jeg kan finde på at tage hjem fra træning, hvis jeg har en dag, hvor jeg ikke spiller på det niveau, som jeg plejer. Til gengæld er jeg virkelig god til at snakke – og gør det måske også lidt for meget.

Organizer siden: Jeg har altid gået meget op i at have et pænt hjem. Lige fra mit børneværelse, til mit teenageværelse til min første lejlighed. Jeg har ofte fået at vide, at jeg bor i et “Magasin-hjem”, hvor alt står snorlige. Faktisk så meget, at mine forældre dårligt tør at sætte sig i min sofa, fordi de får hug, hvis de krøller tæppet. Jeg føler mig generelt godt tilpas, når tingene har en fast plads, og jeg ikke skal rende rundt i en time for at lede efter noget specifikt.

Mit yndlingsprodukt: Helt klart Carrie Skuffe organizer serien. Det er så tilfredsstillende at kigge ind i et tøjskab, hvor der bare er styr på tingene. Så kan jeg nemt danne mig et overblik over, hvilket tøj der passer sammen, og hvor jeg skal finde delene henne.

Fotograf og content producer

Marie Gjesing Hansen

Uddannelse: Uddannet boligfotograf på Viborg medieskole

Fun fact om mig: Jeg holder meget af, at lave mad – men i stedet for at følge opskrifter, finder jeg billeder på nettet af lækre retter, hvor jeg så bare gætter mig frem til hvad der skal i. Så bliver maden, som jeg selv kan lide det, selvom det aldrig bliver præcis den ret, jeg startede med at finde. Netop derfor bager jeg aldrig, fordi det går galt uden en opskrift.

Organizer siden: Da jeg flyttede hjemmefra, blussede min struktureret side fuldstændig op. Jeg er typen der har overblik over hvor alt er i lejligheden – også selvom det ikke er mine egne ting. Jeg holder meget af æstetik og orden, så jeg kan først rigtigt slappe af, når der er ryddet op og der ingen hængepartier er. Jeg synes dog, det stadig skal være hyggeligt og hjemligt.

Mit yndlingsprodukt: Det må være Ellen trækasser og Lærke trådkurve, da jeg som sagt holder meget af, at lave mad. Så er det bare super lækkert, når alle de ting jeg skal bruge er let tilgængelige og samtidig ser godt ud på hylderne.

Lagermedarbejder

Noah Rosenstrand Dam

Uddannelse: Greve Gymnasium HF

Fun fact om mig: Fun fact om mig: Jeg er en kæmpe fan af realityshowet ‘Kongerne af’. Jeg har set alle sæsonerne flere gange og har faktisk mødt to af showets deltagere i byen – Dolken og Knaldperlen. Det er næsten pinligt at sige, men jeg var faktisk helt starstruck.

Organizer siden: Jeg har altid levet mit liv meget organiseret. Lige fra træningsprogrammer, kostplaner og lektie-lavning til, at alle mine ting har sin faste plads i mit hjem. Jeg elsker når der er styr på tingene og at jeg ved præcis hvordan en udfordring skal tackles på forhånd

Mit yndlingsprodukt: Må helt klart være Belle – Controller holderen. Det er simpelthen bare så lækkert, at ens controller har sin egen faste plads og ikke bare ligger og fylder på skrivebordet. Det er virkelig bare en must-have, hvis man er en gamer som mig der kan lide at sit setup er organiseret.

Lagermedarbejder

Lærke-Marie Malmstedt

Uddannelse: Almen Studentereksamen

Fun fact om mig: Jeg er et kæmpe legebarn og jeg ELSKER fx. forlystelsesparker og vandland. Faktisk så meget at min kæreste og jeg engang tog en forlænget weekend til Lalandia bare for at kunne være to store legebørn i en hel weekend, og for det ikke skal være løgn, har vi allerede bestilt en til tur til Lalandia. Jeg kan bruge hver weekend på at tage i forlystelsesparker, så derfor er sommer helt klart min yndlingstid på året, for så er alle parker åbne igen.

Organizer siden: Jeg går rigtig meget op i, at mit tøjskab og mine smykker står snorlige. Det rart altid at have et overblik over sit tøj, og jeg går i panik, hvis der er noget af mit tøj eller smykker, jeg ikke kan finde. Derfor er det vigtigt for mig, at det er organiseret ordentligt, så jeg netop kan have det fulde overblik meget nemt og hurtigt.

Mit yndlingsprodukt: Mit yndlings produkt er uden tvivl Carrie-serien og Athena – Smykke organizer, hvilket nok ikke er så mærkeligt, da det er min garderobe, jeg går mest op i.

Hvem er Organized?

Mission

At inspirere verden til et clutterfree life. Ved at levere forskellige produkter og ydelser ønsker Organized at hjælpe vores kunder med, at opnå deres ambitioner.

Vision

Vores vision er at være verdens mest kundecentrerede virksomhed; at bygge et sted/platform, hvor folk kan komme og finde eller opdage alt, hvad de måtte ønske for at gøre deres liv en smule lettere

Værdier

Vi handler med kompromisløs ærlighed og integritet i alt, hvad vi gør. Vi er hver især ansvarlige for vores ord, vores handlinger og vores resultater. Vi udfordrer status quo med åbent sind, fokus og hurtighed.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få et job hos Organized?

Jubiii, vil du også gerne være en del af Team Organized? Vi kan ikke vente med at lære dig bedre at kende, så send endeligt en ansøgning, CV og eventuelle dokumenter til [email protected]


Hvordan bestiller jeg en organiseringsservice?

Kunne du godt tænke dig at få Organized på besøg og lade os organisere hele køkkenet, bryggerset eller noget tredje? Så gå ind på ‘services’, som du finder øverst på siden.


Her kan du booke et uforpligtende videomøde med en af vores organiseringseksperter, der sidder klar til at høre mere om dine udfordringer, behov og ønsker.


Derefter udvikler vi et projektforslag, som koster 1.500 kr – det bliver trukket fra den endelige pris, når vi er færdige med at lave projektet.