Søg efter produkter

close

Om os

Mød team Organized! Det er os, der hver dag arbejder på at skabe fede nye idéer, finde nye produkter og organisere Danmark. Vi kommer hver især fra forskellige baggrunde, så vi sammen kan skabe synergier og lækre organiseringsløsninger.

Founder & CEO

Sabina Taheri

Uddannelse: Cand.IT

Fun fact om mig: Jeg drikker alt for meget kaffe og griner alt for højt. Og så ELSKER jeg reality TV. Er næsten bange for at sætte det på skrift, men jeg har set *samtlige* afsnit af Keeping up with the Kardashians og Real Housewifes of Beverly Hills

Organizer siden: Da jeg fik ideén til Organized sagde mine venner “Det er jo helt genialt. Nu kan du rent faktisk arbejde med din store passion.” Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg ELSKET at organisere. Det handler om den følelse, jeg har efter organisering. Når rammerne omkring mig er i system, føler jeg, at jeg kan være på autopilot i mit liv. Jeg trives bedst når, jeg kan gå rundt og tænke store tanker uden at blive afbrudt af: “Hvor ligger køkkensaksen”. Systemer giver mig plads til at forholde mig til de vigtige ting i livet.

Mit yndlingsprodukt: Det er selvfølgelig turntables! Vores serie af turntables hedder faktisk også det samme som mig, og det er ikke helt tilfældigt.

SoMe Manager

Cecilie Scharff Wydojnik

Uddannelse: Professionsbachelor Leisure Management

Fun fact om mig: Jeg er utrolig dårlig til at være dårlig til ting, som jeg føler, at jeg burde være god til (særligt sport). Jeg har gået til fodbold i 16 år, og jeg er så stædig, at jeg kan finde på at tage hjem fra træning, hvis jeg har en dag, hvor jeg ikke spiller på det niveau, som jeg plejer. Til gengæld er jeg virkelig god til at snakke – og gør det måske også lidt for meget.

Organizer siden: Jeg har altid gået meget op i at have et pænt hjem. Lige fra mit børneværelse, til mit teenageværelse til min første lejlighed. Jeg har ofte fået at vide, at jeg bor i et “Magasin-hjem”, hvor alt står snorlige. Faktisk så meget, at mine forældre dårligt tør at sætte sig i min sofa, fordi de får hug, hvis de krøller tæppet. Jeg føler mig generelt godt tilpas, når tingene har en fast plads, og jeg ikke skal rende rundt i en time for at lede efter noget specifikt.

Mit yndlingsprodukt: Helt klart Carrie Skuffe organizer serien. Det er så tilfredsstillende at kigge ind i et tøjskab, hvor der bare er styr på tingene. Så kan jeg nemt danne mig et overblik over, hvilket tøj der passer sammen, og hvor jeg skal finde delene henne.

Operations Manager

Thomas Runing

Uddannelse: Copenhagen Business School

Fun fact om mig: Jeg er en kæmpe nørd. Mine interesser er alt fra Marvel film, som jeg har set nærmest alt af, til spil med bøger og tegninger, som jeg spiller en gang om ugen med en fast gruppe venner. Jeg har også de seneste år “investeret” en masse penge i LEGO – nu venter jeg blot på at have tid til at samle det hele.

Organizer siden: Det her med at organisere og have styr på ting kom sent for mig. Det var først da jeg flyttede fra lejlighed til hus, at trangen til et organiseret hjem rigtig kom frem i mig. Men nu har det nærmest også taget overhånd. Alt derhjemme skal være pænt og ryddeligt og have sin egen plads. Det kan godt være svært når man har en lille datter, men så bliver alt lagt på plads hver aften, når hun sover.

Mit yndlingsprodukt: Pixie – Kasser til rumdeler til børn. Med børn i huset er det bare rart med et sted til alt legetøjet, og det kan endda gøres med en masse forskellige sjove dyr!

Kundeservice

Gunilla Norgren Tvenstrup

Uddannelse: HF-centeret Efterslægten

Fun fact om mig: Jeg er rædselsslagen for geder. Som lille var jeg i et sommerland med mine bedsteforældre og valgte at gå ind til gederne for at klappe dem. Jeg havde fået nogle mintpastiller af min bedstemor, og jeg syntes selv, at det var en helt vildt god idé at fodre dem til gederne, men hvad jeg ikke lige havde overvejet var, at jeg jo selvfølgelig ville løbe tør for mintpastiller på et tidspunkt. Da jeg løb tør begyndte gederne at stange mig, og lige siden da er jeg gået en kæmpe bue om gederne, når jeg har været i Zoologisk Have.

Organizer siden: Jeg har så længe, jeg kan huske elsket alt, der har at gøre med struktur. Men det gik først for alvor op for mig, da jeg startede i værnepligten og alt skulle gøres på en bestemt måde og have et bestemt udkom. Så efter værnepligten flyttede jeg i en lejlighed med min kæreste, hvor der skulle indrettes og organiseres på ny – lige min kop te! Struktur og organisering går meget hånd i hånd for mig og skaber ro i en travl hverdag og endnu mere ro i weekenderne, så jeg kan lade op til en ny uge.

Mit yndlingsprodukt: Jeg vil helst sikkert sige, at Sienna-hylden og Marie – Rumdelerkasse er mine to favoritter. Inden jeg blev ansat i Organized var pladsen under vasken noget jeg nærmest frygtede at kigge på og min hylde i entréen så utroligt kedelig ud, så det var også de to første køb jeg gjorde mig, da jeg startede.

Fotograf og content producer

Marie Gjesing Hansen

Uddannelse: Uddannet boligfotograf på Viborg medieskole

Fun fact om mig: Jeg holder meget af, at lave mad – men i stedet for at følge opskrifter, finder jeg billeder på nettet af lækre retter, hvor jeg så bare gætter mig frem til hvad der skal i. Så bliver maden, som jeg selv kan lide det, selvom det aldrig bliver præcis den ret, jeg startede med at finde. Netop derfor bager jeg aldrig, fordi det går galt uden en opskrift.

Organizer siden: Da jeg flyttede hjemmefra, blussede min struktureret side fuldstændig op. Jeg er typen der har overblik over hvor alt er i lejligheden – også selvom det ikke er mine egne ting. Jeg holder meget af æstetik og orden, så jeg kan først rigtigt slappe af, når der er ryddet op og der ingen hængepartier er. Jeg synes dog, det stadig skal være hyggeligt og hjemligt.

Mit yndlingsprodukt: Det må være Ellen trækasser og Lærke trådkurve, da jeg som sagt holder meget af, at lave mad. Så er det bare super lækkert, når alle de ting jeg skal bruge er let tilgængelige og samtidig ser godt ud på hylderne.

Marketingchef

Mikkel Marius Winther-Lange

Uddannelse: Copenhagen Business School

Fun fact om mig: Der er mange der bliver overraskede over at høre at det er det ondeste dødsmetal og black metal jeg har i hovedtelefonerne når jeg sidder og skal koncentrere mig. Jeg havde for øvrigt Danmarks første podcast om elektronisk musik tilbage i 2005.

Organizer siden: Jeg er gift med lidt af et et rodehoved (elsker dig, Katrine!), og jeg hader at rydde op. Så for at bevare den gode stemning derhjemme må jeg jo sørge for at vi har nogle ordentlige opbevaringsløsninger. For med de rette systemer er det nemt at holde orden, selv for en skøn person som ellers måske kan glemme at rydde op efter sig selv engang imellem.

Mit yndlingsprodukt: Jeg hader rodede kabler. De ser grimme ud, og værst af alt så tiltrækker de støv! Derfor er mit yndlingsprodukt selvfølgelig Natalia – Yamazaki Kabelboks. Jeg har en stående under bordet på mit hjemmekontor, og jeg elsker at den får hele værelset til at se mere ordentligt ud.

Marketing Copywriter & SEO Specialist

Senia Kragh Hansen

Uddannelse: Cand. mag. i retorik fra Aarhus Universitet

Fun fact om mig: Jeg er vokset op på en gård med heste, grise, køer og får, og jeg elsker stadig at tage hjem på bondegårdsferie. Derfor er jeg også inderst inde en rigtig bonderøv. Men i hverdagen holder jeg virkelig af København og bylivet.

Organizer siden: Så længe jeg kan huske, har jeg syntes det var hyggeligt at organisere mine ting. Da jeg var lille, var det nærmest en hobby for mig at tage alt tøjet ud af mit skab, kategorisere det og folde det pænt sammen, og så lægge det tilbage på plads. Ægte zen! I dag organiserer jeg i alle kroge af mit hjem. Og hvis der er noget, der er blevet væk, er det bare fordi man ikke har spurgt mig endnu.

Mit yndlingsprodukt: Jeg bor småt, så det revolutionerede simpelthen min verden, da jeg opdagede Maja – vakuumposer til tøj. Man kan pakke alt fra ekstradynen til vinterjakken i dem, så det pludselig fylder ingenting og kan lægges pænt væk, til man får brug for dem igen.

Hvem er Organized?

Mission

At inspirere verden til et clutterfree life. Ved at levere forskellige produkter og ydelser ønsker Organized at hjælpe vores kunder med, at opnå deres ambitioner.

Vision

Vores vision er at være verdens mest kundecentrerede virksomhed; at bygge et sted/platform, hvor folk kan komme og finde eller opdage alt, hvad de måtte ønske for at gøre deres liv en smule lettere

Værdier

Vi handler med kompromisløs ærlighed og integritet i alt, hvad vi gør. Vi er hver især ansvarlige for vores ord, vores handlinger og vores resultater. Vi udfordrer status quo med åbent sind, fokus og hurtighed.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få et job hos Organized?

Jubiii, vil du også gerne være en del af Team Organized? Vi kan ikke vente med at lære dig bedre at kende, så send endeligt en ansøgning, CV og eventuelle dokumenter til [email protected].


Hvordan bestiller jeg en organiseringsservice?

Kunne du godt tænke dig at få Organized på besøg og lade os organisere hele køkkenet, bryggerset eller noget tredje? Så gå ind på ‘services’, som du finder øverst på siden.


Her kan du booke et uforpligtende videomøde med en af vores organiseringseksperter, der sidder klar til at høre mere om dine udfordringer, behov og ønsker.


Derefter udvikler vi et projektforslag, som koster 1.500 kr – det bliver trukket fra den endelige pris, når vi er færdige med at lave projektet.