Aya

Aya – Tøjfolder

På lager

widthB:23.1cm
heightH:58.7cm
lengthD:1.3 cm
99,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: RA6188

Nogle organiseringsprodukter er bare så smarte, at de får dig til at udbryde: “Aj, ja!”. Det er netop derfor denne tøjfolder hedder Aya – hun er nemlig helt igennem genial, og gør det til en fest at folde tøj.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

En tøjfolder er et redskab

Aya er en mester i overdele, og dem klarer hun i et snuptag! Hun er god til skjorter, toppe, bluser, t-shirts og alt derimellem. Hvis du gerne vil have tips til resten af garderoben, så læs: “Hvordan folder man bukser?

En tøjfolder der effektivisere vaskedagen

Det går altså bare lynhurtigt, når du lægger tøj sammen med Aya. Den smarte tøjfolder skære tiden ned, så tøjfoldningen kun tager en brøkdel af, hvad det gjorde før.

 

Hvad er en tøjfolder?

Man kunne jo snildt tro, at tøjfolder var dem, der er i tøjet, men det er ikke folderne i tøjet, vi taler om nu. Næ nej, det er Aya, der er din ultimative bedste ven, når det kommer til at lægge tøj sammen. En tøjfolder er en smart lille opfindelse, som er så smart, at man hurtigt ærger sig over ikke at have haft en tidligere. Aya er en perfekt makker, når det kommer til at ordne vasketøj. En tøjfolder er blot en plade, som du lægger eksempelvis din t-shirt på. Så bukker du siderne ind én efter en, og når alle sider er bukket, så har du lagt din t-shirt sammen.

Hvordan rengøres en tøjfolder?

Tør den af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man folde alle typer tøj med en tøjfolder?

Ja, det kan du i princippet – selvfølgelig er der nogle typer tøj, der er sværere at folde end andre. Særligt bukser og kjoler i satin eller silke kan være svære at holde styr på – vi har lavet en guide til at folde bukser, og satin og silke anbefaler vi at du opbevarer på bøjler. 


Hvorfor skal man bruge Aya til at folde sit tøj?

Vi er store fans af at man organiserer sit tøj ensartet og ordentligt. Med Aya får du det samme resultat hver gang – og det kan være en kæmpe fordel, når man gerne vil organisere sit tøj i skuffer og skuffekasser.


Hvordan opbevarer man Aya, når hun ikke er i brug?

Når du ikke lige bruger Aya, kan du folde hende sammen, så hun fylder så lidt som ingenting. Opbevar hende i garderobeskabet eller sammen med dit vasketøj