Rikke

Rikke – Kaffe kapsel holder

På lager

widthB:4cm
heightH:8cm
lengthD:28 cm
99,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: RA2066

Mangler du en god kaffe kapsel holder, der ikke optager al bordpladsen i køkkenet? Så er det da Rikke kapselholderen, du skal have boende hjemme hos dig. Kaffe kapslerne sættes blot på den smarte holder og så de rutsjer ned…en, to, tre så er du klar til en lækker kop kaffe.

Der er plads til 8 almindelige Nespresso-kapsler i holderen.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Få mere bordplads med en hængende kaffe kapsel holder

Er du stor fan af smarte opbevaringsløsninger og lækker kaffe? Her er det bedste fra begge verdener: en kaffe kapsel holder. Denne kaffe kapsel holder er lidt smartere end de fleste: Den hænger nemlig. Vores smarte Rikke kaffe kapsel holder optager nemlig ikke noget bordplads, da den blot hænges på en hylde. Du behøver derfor ikke længere flytte på din kaffe kapsel holder eller have mindre plads til at tilberede din mad, fordi du ønsker smart opbevaring til din kapsler.

En kaffe kapsel holder fra Rikke-serien

Rikke er en pige med stil. Hun giver køkkenet et lille ansigtsløft med sine smarte løsninger. Rikke-serien er en fantastisk serie, der er fyldt med pladsoptimerende opbevaringsløsninger, der elsker at hænge ud i dit hjem. Rikke-serien er nemlig alle designet til at hænge på hylder, så du kan udnytte pladsen i dit køkken bedre.

Hvordan rengøres en kaffe kapsel holder?

Tør den af med en fugtig klud.