Gabriella

Flere varianter

Gabriella – Smykkeskrin

På lager

widthB:25cm
heightH:4.5cm
lengthD:18 cm
399,00 kr.

Pris inkl. moms

Et smykkeskrin er fyldt med skønne og smukke ting indvendigt, men der er jo ingen der siger, at det ikke må være lige så skønt udenpå. Dette Gabriella smykkeskrin har de mest elegante spejlsider, der giver det en helt eksklusiv følelse.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Et smykkeskrin du selv designer

Gabriella elsker smykker og opbevaring, der passer lige netop til dig. Et smykkeskrin fra Gabriella-serien er lige netop dét, som hun holder aller mest af selv. Der er nemlig fire forskellige lag af smykkeskrin, og du kan helt selv sammensætte det, så det passer til dine smykker. Har du eksempelvis mange fingerringe, så kan du vælge to eller tre lag, med ringholdere. Har du i stedet en masse armbånd, så kan du vælge flere af de store, åbne lag. Du kan helt selv sammensætte et smykkeskrin, der lever op til dine drømme. Gør det sammen med Gabriella og hold den skønneste organiseringsfest, der bliver ved hver gang, du ser på dit smukke smykkeskrin.

Sider af glas

Dette smykkeskrin af det mest fantastiske udtryk. Siderne er nemlig beklædt med spejle, som er dragende og forføriske. De får dit smykkeskrin til at imponere enhver, der ser det. Du kan desuden beundre dig selv og de smykker, du vælger, når du ser dit spejlbillede.

Hvordan rengøres et Gabriella smykkeskrin?

Brug en støvsuger på laveste indstilling til at fjerne eventuel fnuller eller støv inde i dit smykkeskrin. Siderne kan du polere med lidt glasrens.

Ofte stillede spørgsmål

Er smykkeskrinet lavet af rigtigt glas?

Ja, siderne er lavet af glas, og indersiden er beklædt med velour. Det gør smykkeskrinet super elegant at se på.


Hvor mange smykker kan man have i smykkeskrinet?

Smykkeskrinet er modulbaseret, så du kan faktisk selv bestemme, hvor mange smykker der er plads til. Vælg enten ét niveau eller flere, afhængig af hvor mange ringe, halskæder og armbånd du har!


Hvilken opbevaring skal jeg vælge til mine smykker?

De fleste lægger vægt på at passe på deres smykker – og det kan man gøre på flere måder. Det kan blive irriterende at gemme smykkerne væk i skuffer og hermetisk lukkede skrin, hvis man bruger dem hver dag. Gabriella er nem at åbne, og så kan hun sagtens stå fremme, fordi hun ser så godt ud!