Dakota

Dakota – Yamazaki Tørvarer- og krydderiboks

På lager

widthB:27.50cm
heightH:13.50cm
lengthD:11.50 cm
649,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: YA3343

Dakota er en skøn tørvarer- og krydderiboks, som du kan lave en skøn lille station med. Hun kan eksempelvis bruges til dine tørvarer, krydderier, te, som en lille kaffestation med tilbehør … ja, du kan bruge hende til lige det du ønsker! Der følger desuden en smart ske med på 5 ml i hver beholder, som gør det let at dosere.

Der er også labels med i pakken, hvor der står “salt”, “sugar” og “flour” på.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Smuk tørvarer- og krydderiboks til køkkenet

Få styr på dine krydderier med en lækker tørvarer- og krydderiboks. Den smukke tørvarer- og krydderiboks er perfekt til hverdagskrydderier – altså dem du bruger hver dag. Er karry, paprika og oregano bare altid en del af maden hjemme hos dig, så brug den smarte tørvarer- og krydderiboks til at have det lige ved hånden. Den fine tørvarer- og krydderiboks passer perfekt på køkkenbordet ved siden af komfuret. Her kan Dakota stå klar til at krydre maden i gryderne og på panden.

Perfekt til tørvarer

Dakota er genial til at have tørvarer i sig. Indret hele viktualierummet med Dakota – du kommer ikke til at fortryde det. Du kan have flere Dakota stående, og så hente den beholder, som du skal bruge, mens du står og laver mad – hvor nemt er det ikke?

En tørvarer- og krydderiboks med måleske

Der følger en smart måleske med i din tørvarer- og krydderiboks, der hjælper dig med at dosere. Den praktiske måleske er på 5 ml, så du så let som ingenting kan få den helt rigtige mængde i maden.

Brug din tørvarer- og krydderiboks til andet

Dakota kan faktisk mere end blot opbevare krydderier. Den fine tørvarer- og krydderiboks kan nemlig også bruges til bagetilbehør som mel, bagepulver og sukker eller måske som fodringsstation til din surdej. Du kan også have tilbehør til kaffe og te i den eller måske bruge den på kontoret til hobbyopbevaring som perler, klips eller lignende.

Hvordan rengøres en tørvarer- og krydderiboks?

Hvis din tørvarer- og krydderiboks trænger til at blive gjort rent, så tør den af med en fugtig klud. Den må ikke komme i opvaskemaskinen.

Ofte stillede spørgsmål

Er tørvare- og krydderiboksen godkendt til madvarer?

Ja, det er den – Dakota er fremstillet i fødevaregodkendt plast, og holderen er fremstillet i metal.


Følger der labels med?

Ja, der følger tre labels med, hvor der står “Flour”, “Sugar” og “Salt” på. Der medfølger også tre skeer på 5 mL, som kan bo i hver boks og gøre det nemt at dosere mængderne. 


Kan man stable flere tørvare- og krydderibokse ovenpå hinanden?

Man kan godt, men de er ikke beregnet til det, så vi anbefaler det ikke. Toppen af Dakota har en smart silikonemåtte, som er oplagt til opbevaring af krydderier, olie eller andre produkter, du gerne vil have ved hånden.