Hazel

Hazel – Yamazaki Hyldeindsats

På lager

widthB:26.5cm
heightH:9cm
lengthD:19 cm
299,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: YA2446

Kunne du godt bruge en hyldeindsats, så tingene i skabet ikke altid skal ud, når du skal have fat i det nederste? Så er Hazel nok lige en opbevaringsven for dig. Hun hjælper dig med at udnytte pladsen bedre i højden – især hvis du opbevarer flade og lave ting på hylderne.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Skab flere pladser med en hyldeindsats

Hazel er en hylde uden en hylde. Ja, du hørte rigtigt. Sæt denne i dit skab, og placér tallerkener, skåle eller dåser både under og ovenpå hylden.

En hyldeindsats skaber flere pladser i skabet ved at skabe flere overflader. Det er især en fordel for dig, der ikke kan få fat i flere hylder til køkkenskabene eller som både opbevare lave og høje ting på de samme hylder.

Perfekt til open space

Anvender du open space opbevaring i dit køkken? Så kan denne hyldeindsats faktisk hjælpe dig med at få mere plads på hylderne helt uden at se rodet eller uoverskuelig ud. Open space konfronterer os med netop hvad der står på hylden, og derfor må det gerne se ordentligt ud. Det gør Hazel i den grad, og du kan derfor vide dig sikker på, at med Hazel ved din side, så er open space opbevaring nemt at knække.

Fri for stakke og stabler

Når du anvender en hyldeindsats, så behøver du ikke længere fjerne eksempelvis frokosttallerkenerne for at få fat i middagstallerknerne. Vores smarte hyldeindsats fra Hazel-serien kommer helt sikkert til at gøre dit liv meget nemmere.

Hvordan rengøres en hyldeindsats

Tør din hyldeindsats med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en hyldeindsats?

Fordelen er, at du kan inddele store rum – f.eks. en meget høj og dyb hylde i et køkkenskab – i mindre rum. På den måde kan du skabe flere zoner og optimere pladsen – i stedet for “kun” at kunne have to stabler med tallerkener, kan du placere den ene stabel ovenpå og den anden stabel under Hazel, og pludselig har du et helt nyt rum, du kan udnytte.


Kan man stable flere hyldeindsatser ovenpå hinanden?

Man kan desværre ikke stable flere af vores Hazel – hyldeindsatser ovenpå hinanden


Hvordan monterer man en hyldeindsats?

Det er super nemt at montere Hazel – du skal bare sætte hende ind i det skab eller på den hylde, hvor du gerne vil have hende. Intet værktøj krævet! Det er virkelig et lifehack, især hvis man bor til leje!