Gro

Gro – Yamazaki Vogn til badeværelset

På lager

widthB:13cm
heightH:68cm
lengthD:47.5 cm
1.199,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: YA4306

Gro er en vogn til badeværelset, der gerne ruller hjem til dig og giver dig mulighed for at opbevare toiletpapir, hudpleje, rengøringsartikler eller noget helt fjerde på en lille plads. Gro ruller gerne ind på badeværelset, hvor hun kan vendes, så hun gemmer på badeværelsets mange praktiske hemmeligheder.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Hvad er en vogn til badeværelset?

En vogn til badeværelset er som et rullebord eller en rullevogn, der blot er designet til at give dit badeværelse lidt ekstra opbevaringsplads. Det lyder jo helt genialt, men det er bestemt også sådan at Team Organized beskriver Gro.

Denne vogn til badeværelset har fire hylder , som du kan bruge til opbevaring, og så er der desuden en lækker overflade i træ på den.

En vogn til badeværelset på hjul

Den smarte Gro vogn til badeværelset har hjul og et smart greb, så du lynhurtigt kan rulle den lige derhen, hvor du har behov for den.

Det er dog ikke der, hvor Gros genialiteter stopper. Hun har nemlig én dækket side, så du kan kører den rundt så du ikke kan se, hvad der gemmer sig af toiletpapir og lignende, når der er gæster på besøg.

Udnyt pladsen på badeværelset

Kender du det, hvor der bare ikke er plads nok på badeværelset. Det kender Gro, og for hende er pladsoptimering en smal sag. Gro er nemlig en smal sag, der kan stå i et gangareal, ved siden af håndvasken eller et helt tredje sted.

Hvordan rengøres en vogn til badeværelset?

Tør din vogn til badeværelset af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man bruge vognen uden hjul?

Det kan du i princippet godt, men vi anbefaler, at du giver hjulene en chance. Det er nemlig super lækkert at kunne flytte Gro nemt og hurtigt, hvis du skal vaske gulv eller støvsuge, der hvor hun står.


Kan man justere på placeringen af hylderne?

Nej, det kan du desværre ikke. Hylderne er placeret, så du både kan få plads til høje og lave ting på vognen – og på den måde udnytte din plads bedst muligt.


Skal man selv samle vognen?

Du skal blot montere hjulene, når du modtager vognen – så er den klar til at rulle!