Thora

Flere varianter

Thora – Yamazaki Reol til brusebadet

På lager

widthB:18cm
heightH:67cm
lengthD:12 cm
449,00 kr.

Pris inkl. moms

Gå glad i bad med Thora! Denne brusehylde er lavet til at stå inde i bruskabinen, og så kan du have alle dine flasker med shampoo, balsam og shower gel stående på den.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

En reol til brusebadet på de små badeværelser

Leder du efter pæn og praktisk opbevaring til badeværelset? Så er du vist på udkig efter Thora. Denne smukke brusehylde giver dig nemlig hele tre hylder til opbevaring på badeværelset. Det kunne være at din makeup mangler en fast plads, at cremerne skal stå samlet eller at du blot ønsker et godt sted til lidt grønt på badeværelset. Uanset hvad der skal opbevares, så er Thora på den.

En brusehylde der er perfekt til små badeværelser

Bor du i en lille lejlighed? Har du måske ikke så meget plads til opbevaring? Så er denne brusehylde en håndsrækning til dig. Thora fylder nemlig ikke så meget, men hun giver dig en masse lækker opbevaringsplads.

Thora er også god til dig, der lejer eller bare ikke vil bore i væggen mellem klinkerne. Denne brusehylde skal nemlig ikke skrues ind i væggen, så du er sikker på at få dit depositum igen – eller blot undlade grimme huller i væggen.

Gå glad i bad med en Thora reol til brusebadet

Den fine brusehylde kan sagtens stå i bruseren, hvis du gerne vil have et godt sted til shampoo, balsam og showergel. En Thora brusehylde er både elegant og praktisk at bruge som opbevaring i badet. Du kan derfor gå glad i bad med en Thora brusehylde, og nyde synet af opbevaring med stil.

Hvordan rengøres en reol til brusekabinen?

Selv om en Thora brusehylde ofte er i bad, så kan den godt trænge til en kærlig hånd i ny og næ. Du kan vaske din brusehylde ned med sæbevand eller eddike for at afkalke den.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man justere på placeringen af hylderne?

Nej, det kan man desværre ikke. Der er 27 cm mellem hylderne, og så kan du selvfølgelig bruge den øverste hylde, hvis du har produkter, der er højere!


Ankommer reolen til brusebadet samlet?

Ja, så du kan tage den i brug med det samme!


Hvordan organiserer man bedst brusekabinen?

Brusekabinen kan være svær at organisere, særligt hvis du ikke har mulighed for at skrue eller bore i væggene. Thora her kan helt selv stå, så hun er genial i brusebadet, men skulle du drømme om en anden løsning har vi masser af produkter til opbevaring i brusekabinen, som måske kan hjælpe!