Thora

Thora – Yamazaki Holder til bolde

På lager

widthB:20.5cm
heightH:65cm
lengthD:25 cm
369,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: YA7290

Thora er vild med spillet, organisering og bolde. Thora er nemlig en stilet holder til bolde, som du kan sætte 3 fodbolde eller lignende på. Perfekt til udstilling af unikke og specielle bolde, der betyder meget for dig.

Denne holder til bolde passer til fodbolde, volleybolde, basketbolde og meget mere. Den passer til bolde med en diameter mellem 15-24,3 cm, hvilket svarer til bolde størrelse 2, 3, 4 og 5.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Elegant holder til bolde

En holder til bolde er perfekt til dig, der elsker sport og holder af at spille bold med vennerne. Det kan også være, at din søn har en masse bolde liggende på sit værelse.

Uanset hvem der har et par bolde, der skal opbevares, så står Thora klar til at give en hånd med.

En holder til bolde er perfekte til memorabelia

Er der en bold eller flere, der bare har en helt bestemt betydning for dig. Det kan være, at du har en basketball fra den første kamp, du spillede og vandt med dit hold, en volleyball fra verdens bedste højskoleophold eller lignende.

Giv boldene en perfekt plads, hvor de kan blive husket og hyldet på denne holder til bolde.

Brug en holder til bolde i resten af hjemmet

Denne holder til bolde kan også bruges i køkkenet, hvor du kan have tre skåle på den. Du behøver nemlig ikke at lade dig begrænse af navnet – nej, tænk blot ud af boksen.

En holder til bolde kan altså også være en holder til skåle, hvilket er perfekt til frugt og grønt eller måske snacks, når du holder fest.

Hvordan rengøres en holder til bolde?

En holder til bolde kan tørres af med en fugtig klud.