Hazel

Hazel – Yamazaki Knage

På lager

widthB:1.5cm
heightH:18cm
lengthD:10 cm
119,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: YA5171

Hazel er en knag – især når det gælder at give en hånd med opbevaringen. Hazel er nemlig en smart knag, der hænges på døren, så du ikke behøver at lave huller i væggen for at lave plads til jakker, tasker eller andet tøj.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Få en knage uden et hul i væggen

En Hazel knage efterlader dig ikke med huller i væggen, og hun kræver ikke de store håndværkerevner. Du behøver slet ikke finde boremaskinen frem for at få en ekstra knage derhjemme. Hazel hænges blot over en kant som på en dør, et skab eller lignende.

Knage til døren

Hazel har altid en ekstra hånd, når det gælder opbevaring. Hun er nemlig en knag – helt bogstaveligt. Denne knage kan hænges op på døren, hvilket er helt perfekt for dig der bor småt eller blot ønsker lidt ekstra opbevaringsplads til tøj og lignende på værelset.

Knage til skabslågen

Er der ikke et godt sted til viskestykkerne i køkkenet? Det kan der hurtigt komme med Hazel. Du kan nemlig bruge den fine knage hen over en skabslåge, og så har du altid viskestykket lige ved hånden.

Hvordan rengøres en knage?

Tør din knag af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Skal knagen skrues fast i døren?

Nej, Hazel skal blot hænges det sted på døren, hvor du gerne vil have hende. 


Hvilke døre kan man hænge knagen på?

Knagen kan hænges på døre med en maksimal dybde på 3,5 cm.


Kan knagen bruges andre steder end på døre?

Du kan godt bruge knagen på andet end døre – f.eks. skabslåger eller andre kanter, der passer i dybden. Men vi synes klart at Hazel er smartest til døre.