Thora

Flere varianter

Thora – Yamazaki Magasinholder

På lager

widthB:25cm
heightH:71cm
lengthD:18 cm
449,00 kr.

Pris inkl. moms

Genvind sofabordet med en Thora magasinholder. Lad Thora give læsestoffet husly, så det ikke længere ligger på sofabordet, skrivebordet, natbordet med videre. Der er 4 pladser i det fine tårn, som kan stå lige der, hvor du læser dine magasiner derhjemme – måske i en hyggekrog?

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Brug en magasinholder ved læsestationen

Elsker du de kulørte blade og holder du dig altid opdateret på, hvad der sker i alle stjernernes liv? Er du måske glad for altid at kunne finde inspiration til nye, lækre opskrifter i diverse dameblade? Så har du helt sikkert en masse blade, magasiner og hæfter derhjemme. De kan hurtigt overtage sofabordet, natbordet eller lignende. Det vil Thora lave om på. I denne magasinholder kan frigive pladsen på overfladerne, hvor bladene plejer at ligge.

Hvis du har et rigtig læsehjørne, hvor du plejer at fordøje alle de farvestrålende sider, så kan du med fordel stille den fine magasinholder op der.

Perfekt til kogebøger

Denne magasinholder kan også bruges til kogebøgerne i køkkenet. Du kan stille den fine magasinholder i køkkenet, og så altid have den næste lækre opskrift lige ved hånden, når der skal laves mad.

Giv venteværelset en makeover

Mangler der et godt sted til alle bladene i venteværelset eller receptionen, så kan Thora give en hånd med. Hun er nemlig perfekt at bruge i et venteværelse, i en reception eller lignende steder, hvor der skal være plads til lidt let læsning.

Det giver mere orden og et bedre system, når der er en fast plads til læsestoffet.

Hvordan rengøres en magasinholder?

En Thora magasinholder skal blot tørres af med en fugtig klud eller støves af ind i mellem.

Ofte stillede spørgsmål

Bliver Thora fragtet samlet?

Ja, Thora ankommer simpelthen i ét stykke, så du hurtigt kan komme i gang med organiseringsfesten.


Hvor mange magasiner kan der være i holderen?

Det kommer selvfølgelig an på magasinernes størrelse. Rummene i magasinholderen måler 2,3 cm i dybden og 23,5 cm i bredden.


Hvordan organiserer man bedst magasinerne?

Magasiner kan sagtens organiseret på en elegant måde – hvis du har dem fremme i en magasinholder som Thora kan du også inspirere dig selv og dine gæster til at få læst nogle af de spændende magasiner, du har liggende.