Thora

Flere varianter

Thora – Yamazaki Taskeholder (lille)

På lager

widthB:7.5cm
heightH:83.8cm
lengthD:4.1 cm
349,00 kr.

Pris inkl. moms

En Thora taskeholder er virkelig en knag! Hun er bare så genial, så man skulle tro det. Denne taskeholder har plads til op til 6 tasker, og du kan tilpasse den præcis som du vil have den. Hvordan leddene skal sidde på hinanden, samt hvordan den skal hænges op.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Hvad er en lille taskeholder?

En lille taskeholder er lillesøsteren til den store taskeholder. De hedder begge Thora, og den lille taskeholder har selvfølgelig den holdning, at hun er den bedste. Sådan er søstre jo!

En lille taskeholder har 6 pladser til tasker, som du kan hænge dine håndtasker på.

En lille taskeholder i skabet eller på døren?

Den lille taskeholder er ikke bare smart, fordi den giver dine tasker en fast plads, så de ikke skal stå på gulvet. Nej, Thora har et es gemt i ærmet: Hun kan hænges op på flere forskellige måder.

Du kan skifte toppen af den lille taskeholder, så den enten har en krog, der passer til kanten over en dør eller skabslågen i garderoben eller en bøjle, der passer perfekt i entreen eller garderobeskabet.

En lille taskeholder med led og muligheder

Den lille taskeholder kan gøres endnu mindre. Du hørte helt rigtigt! Den lille taskeholder består af led, så du kan faktisk bytte rundt på dem. Du kan enten hænge dem i forlængelse af hinanden hele vejen ned eller lave to sider på din lille taskeholder. Organized kalder det genialt – Thora er bare et lille geni!

Hvordan rengøres en lille taskeholder?

En lille taskeholder kan tørres af med en fugtig klud. Du kan skille leddene fra hinanden for en mere grundig rengøring.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan man hænge taskeholderen op?

Du kan både hænge den på en dør – skabsdøren eller døren til soveværelset. Der medfølger både en krog, der kan bruges til døren og en rund krog, samt en skrue til montering direkte på væggen. Krogen til døre passer til døre som er max. 3,8 cm dybe.


Hvordan organiserer man sine tasker på en god måde?

Det kan godt være lidt en krig at finde plads til sine tasker. På knagerækkerne i entréen er der mange jakker, og tasken kan hurtigt blive væk i de større ting. Derfor synes vi det er helt genialt med en dedikeret taskeholder, der kan holde styr på store som små tasker.


Kan man tage led af taskeholderen?

Det kan du i hvert fald – hvis du kun skal bruge tre led, kan du pille resten af og gemme dem til en dag hvor din taskesamling vokser. Du kan også vende leddene, så taskeholderen kan bruges fra begge sider, hvis den hænger frit.