Adriana

Flere varianter

Adriana – Smykkeskrin

På lager

widthB:18.3cm
heightH:12cm
lengthD:12.7 cm
399,00 kr.

Pris inkl. moms

Et smykkeskrin som Adriana er perfekt til at opbevare alle smykkerne i. Der er nemlig plads til dem alle i dette smykke smykkeskrin. Adriana er altså også en af Organizeds smykkeeksperter, så hun er den helt rigtige at gå til, når det gælder smykkeopbevaring.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Smykkeskrin fyldt med overblik

Et lille smykkeskrin er perfekt for dig, der gerne vil have mere overblik over dine smykker. Det er nemlig meget rart at kunne se alle sine smykker, når man skal vælge hvilke, som man skal have på i dag.

Du får langt mere overblik over dine smykker sammen med Adriana. Hun er nemlig Organizeds smykkeekspert, og der er god grund til, at vi kalder hende det.

Skab et organiseret system til dine smykker

Har du både fingerringe, halskæder, armbånd med videre? Så er et stort smykkeskrin et perfekt hjem for dem.

I et lille smykkeskrin som Adriana er der nemlig plads til det hele. Dine smykker ligger i hvert deres rum, så de ikke gemmer sig eller bliver ridsede af at ligge sammen. Det er super smart for dig, der gerne vil passe ekstra godt på alle dine elskede smykker.

Vælg et smykkeskrin med to lag

Hvordan kommer man ned i et stort smykkeskrin? Det smukke Adriana smykkeskrin har to lag: det øverste, der har et elegant vippelåg og det nederste, der lukkes ved at sætte det andet lag ovenpå.

Det er dermed nemt at komme til smykkerne uanset om det er halskæderne eller fingerringene, du skal bruge. Det er perfekt på badeværelsesbordet eller i garderoben.

Hvordan rengøres Adriana – Smykkeskrin?

Brug en støvsuger på laveste indstilling til at fjerne eventuel fnuller eller støv inde i dit smykkeskrin. Siderne kan tørres af med en fugtig klud.