Adriana

Flere varianter

Adriana – Stort smykkeskrin

På lager

widthB:25.3cm
heightH:14.1cm
lengthD:18.1 cm
749,00 kr.

Pris inkl. moms

Adriana er et stort smykkeskrin, der faktisk kan blive endnu større. Adriana er nemlig en skøn serie, hvor du kan finde ekstra lag, så du blot kan tilføje et mere, som smykkesamlingen vokser. Du behøver altså ikke købe flere smykkeskrin, når du blot kan udvide det, du allerede har.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Et stort smykkeskrin du selv designer

Adriana elsker smykker og opbevaring, der passer lige netop til dig. Et stort smykkeskrin fra Adriana-serien er lige netop dét, som hun holder allermest af selv. Der er nemlig tre forskellige lag af smykkeskrin, så der er mere end rigelig plads til alle dine smykker. Du kan helt selv bestemme, hvordan lagene skal fordeles, så det er faktisk op til dig, hvordan det skal se ud.

Adriana er perfekt til at stille i garderoben, hvor hun kan være en del af en “frost yourself” station. Smykker og accessories er nemlig en vigtig del af outfittet – i hvert fald hvis du spørger Rose. 

Stort smykkeskrin i lækkert design

Et stort smykkeskrin fra Adriana-serien er lige så skønt som alle de andre modeller, der i den grad hjælper dig med at få styr på smykkerne derhjemme. Det lækre ydre har en eksklusiv følelse, der giver dig smukt opbevaring til dine smukke smykker.

Stort smykkeskrin med vokseværk

Du kan faktisk tilføje flere lag til et stort smykkeskrin og dermed gøre det endnu større. Det passer jo til resten af Adriana-serien og dermed kan du faktisk blot tilføje et lag fra vores stabelbare smykkeskrin. På den måde kan du gøre dit smykkeskrin helt personligt, så det passer til lige netop din smykkesamling.

Hvordan rengøres et stort smykkeskrin?

Brug en støvsuger på laveste indstilling til at fjerne eventuel fnuller eller støv inde i smykkeskrinet. Siderne kan tørres af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger man den rette smykkeopbevaring?

Det vigtigste at overveje er selvfølgelig, hvor meget plads du har brug for. I Alberte kan du opbevare mere end 2 halskæder, 5 armbånd, 12 øreringe, 3 par solbriller og 25 fingerringe. Men du kan selvfølgelig bruge smykkeskrinets rum til lige, hvad du har lyst til. 


Hvilke typer smykker kan man opbevare i smykkeskrinet?

Adriana kan passe på alle typer af smykker, alt fra ørestikker, armbånde, fingerringe, til solbriller er der plads til i hendes mange lommer og rum. 


Hvor mange dele følger der med smykkeskrinet?

Denne version af Adriana indeholder 3 lag: Det øverste lag, med plads til halskæder, ringe og ørestikker, samt to ekstra lag, hvor det ene er oplagt til mindre smykker, og det andet er oplagt til større smykker. Du får altså tre lags elegant smykkeopbevaring i ét smykkeskrin.