Alexandra

Alexandra – Kurve af søgræs (3 stk.)

På lager

widthB:27.5cm
heightH:25.6cm
lengthD:37.7 cm
1.199,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: BLV82056767

Alexandra er et sæt af de dejligste kurve af søgræs, der er perfekt til at skabe orden derhjemme i alt fra soveværelset til stuen. Sættet indeholder tre kurve, så du kan komme godt i gang med organiseringsfesten.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Kurve i søgræs i lækkert design

De smukke kurve af søgræs kommer i et bedårende design, der både har smukke linjer, lækkert materiale samt en fin farve. Metalkasserne kommer i sæt med tre kasser – en stor, en mellem og en lille – der passer perfekt ind i hjemmet.

Brug de fine kurve af søgras i hele hjemmet

Alexandra kan bruges til lidt af hvert. Hun er god til opbevaring i garderoben, hvor du nemt kan have sengetøj, accessories og lignende opbevaret. Hun kan ligeledes bruges til legetøjopbevaring på børneværelset. På kontoret kan hun også give en hånd med, når det gælder bøger, papir og dokumenter og andre praktiske ting. Ja, der er faktisk ikke det, som Alexandra ikke kan. Prøv bare at invitere hende hjem og se.

Kurve af søgræs er noget der holder

Disse Alexandra kurve af søgræs, er lavet af et slidstærkt materiale i godt håndværk. Det er perfekt at bruge i alt fra viktualierummet til bryggerset, da metal kan holde til det meste. De fine kurve af søgræs er desuden nemme at rengøre, så du ikke skal bekymre dig om kedelig opbevaring, der ikke kan holde sig pænt.

Hvordan rengøres kurve af søgræs?

Hvis dine kurve af søgræs trænger til at blive frisket op, så kan du tørre dem af med en fugtig klud. Det er let og holder dem pæne.

Ofte stillede spørgsmål

Kan kurvene stables?

Vi anbefaler ikke, at du stabler kurvene, når du har fyldt dem med ting, da materialet er meget fleksibelt og ikke egnet til stabling. Til gengæld er der intet i vejen for at du stabler kurvene, når de er tomme – så fylder de også meget mindre.


Kan man købe blot en enkelt af Alexandra-kurvene?

Nej, det kan man desværre ikke. De kommer i pakker á 3 stk.


Kan kurvene bruges til madopbevaring?

Kurvene er desværre ikke godkendt til madopbevaring.