Harlow

Harlow – Guld knager (3 stk.)

På lager

widthB:4cm
heightH:3cm
lengthD:4 cm
289,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: BLV82052944

De smukke træknager fra Harlow-serien er perfekte til at skabe skræddersyet opbevaring i hjemmet. Du kan nemlig helt selv bestemme, hvor mange knager, der skal hænges op, og derfor behøver du ikke finde en knagerække, der passer i størrelsen – du kan nemlig selv skabe den.

Hver knage kan holde til 3,5 kg.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Guld knager skønt design

Harlow guld knager er den skønneste fusion af funktion og design. Harlow er nemlig de fineste knager i metal, der er praktisk og giver dig frihed, når du gerne vil have opbevaringsplads til ophæng som tøj og lignende. Derudover er hun lavet i et lækkert og indbydende design – der ovenikøbet kommer i tre forskellige former.

Brug guld knager i hele hjemmet

Du kan faktisk bruge din Harlow guld knager i hele hjemmet. Hun er nemlig god både i entreen til overtøj, på badeværelset til håndklæderne og selvfølgelig i garderoben til tasker.

Der er altså nærmest ingen grænser for, hvor og hvad Harlow kan hjælpe dig med at finde plads til derhjemme.

 

Design en hel væg med Harlow

Når du vælger individuelle knager frem for en knagerække, så har du langt mere frihed, når det gælder montering. Du kan nemlig placere dem lige hvor du vil.

Det vil sige, at du selv kan vælge hvor meget mellemrum, der skal være mellem knagerne, om de skal sidde på en lige linje samt hvor mange der skal sættes op.

Hvordan rengøres guld knager?

Hvis dine guld knager trænger til at blive frisket op, så kan du tørre den af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Følger der skruer med til at montere knagerne?

Ja, skruen er faktisk en del af selve knagen. Der følger dog ikke rawplugs med. Vi anbefaler, at du bruger rawplugs, når du monterer knagerne – dermed får de nemlig den højeste bæreevne.


Hvor mange knager får man med per bestilling?

Du får 3 knager med i hver pakke.


Har knagerne forskellige former?

Ja, de tre knager har forskellige former, hvilket giver dem et organisk og naturligt udtryk – perfekt i det minimalistiske og nordiske hjem.