Olivia

Olivia – Dåsestativ

På lager

widthB:17cm
heightH:15.5cm
lengthD:35.5 cm
229,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: SO1

Et dåsestativ som Olivia sørger for, at du altid har kolde forfriskninger lige ved hånden. Dåserne ruller frem, så du lynhurtigt kan tage en dåsesodavand, når tørsten melder sig. Olivia er ekspert i smart opbevaring, og dette dåsestativ er beviset på det. Du kan bruge det smarte dåsestativ til sodavandsdåser og energidrik.

Stativet kan holde op til 10 33 cL dåser.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Få mere plads med et dåsestativ

Dåser er da nemme nok at stable og opbevare, er de ikke? Jo det er i og for sig nemt at stable dåser, men det gør det rimeligt svært at få fat i andet end de yderste. Det kan et dåsestativ faktisk hjælpe med. Du kan nemlig udnytte opbevaringspladsen bedre ved at have dåserne liggende i et dåsestativ. Et dåsestativ kombinerer nemlig optimering af plads med tilgængelighed. Når du først har en derhjemme, så er du ikke i tvivl – de er fantastiske. Vi kan i hvert fald ikke få nok af dem, og de går også som varmt brød.

Dåsestativ der serverer en kold dåse

Olivia er Organizeds serie af hits og bestsellers. Der er ikke noget at sige til, at produkterne i Olivia-serien er blevet så populære. De løser nemlig hver især en udfordring, og gør livet lidt nemmere. Vores dåsestativ fra Olivia-serien er ingen undtagelse. I den ruller de frem, når du tager den forreste, og dermed er der hele tiden cirkulation i “lageret” i dit køkkenskab eller viktualierum.

Et dåsestativ med indbygget FIFO

Måske kender du allerede princippet “FIFO”, der betyder “First In – First Out”. Det er et godt princip, der hjælper dig med undgå madspild, da de ældste spises eller drikkes først. Det samme gælder dette dåsestativ. Du lægger nemlig blot de nye dåser på det øverste niveau, og så ruller de ned bag de ældste. Så skal du heller ikke nøjes med de varme øl – de kolde ligger altid forrest i køleskabet.

Hvordan rengøres et dåsestativ?

Vaskes op i hånden, da den ikke tåler opvaskemaskine.