Alba

Alba – Dokumentholder (2 stk.)

På lager

widthB:7.8cm
heightH:25.3cm
lengthD:31.2 cm
189,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: LITMX-19

En dokumentholder fra vores Alba-serie er perfekt til arkivering og opbevaring af tidsskrifter, magasiner, vigtige dokumenter, manualer og lignende. Hvis du vender den om, så er den faktisk også perfekt til cremer på badeværelset.

Du får 2 dokumentholdere i hver pakke.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Saml de vigtige dokumenter i en dokumentholder

Hvor er det nu, manualen ligger? Det der garantibevis, som er super vigtigt lå på et tidspunkt i den der evige bunke papirer … måske gør det stadig det! Undgå at miste de vigtige papirer og dokumenter ved at organisere dem. Vores dokumentholder er en smart og pladsbesparende opbevaringsløsning.

Lodret opbevaring udnytter pladsen og øger tilgængeligheden

Hvordan skal dokumenterne opbevares? Hvis du har mange dokumenter, papirer og så videre, så kan det være en god løsning at bruge dokumentholdere på hylder, på skrivebordet eller lignende.

På den måde udnytter du pladsen bedre, og så bliver det også nemmere at finde og få fat i tingene. Det er nemlig nemmere at bladre igennem indholdet og dermed finde det, du leder efter, når det står oprejst.

En dokumentholder i lækkert design

Den skønne Alba-serie kommer er lavet i mat, semitransparent plast, og passer godt ind på kontoret. Alba og hendes søstre har en mission om at gøre din kontoropbevaring endnu bedre og mere organiseret. Så har du nemlig mere overskud til at fokusere på de opgaver, der skal løses. 

Alba-serien har elegant og lyst udtryk, med rene linjer, der gør din opbevaring overskuelig at se på.

Hvordan rengøres en dokumentholder?

Tør den af med en tør klud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan man bruge dokumentholderen til?

Dokumenter, selvfølgelig – hold styr på vigtige dokumenter såsom eksamensbeviser, regnskaber, breve og lignende. Du kan også bruge den til at opbevare karton og papir til krea-projekter, notesbøger. 


Hvor mange dokumentholdere får man med i pakken?

Du får 2 stk. dokumentholdere per bestilling. 


Følger der labels med til dokumentholderne?

Ja, der følger 4 stk. labels med til dokumentholderne.