Thora

Thora – Yamazaki Brødboks

På lager

widthB:34.5cm
heightH:24cm
lengthD:40 cm
999,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: YA4352

En brødboks holder dit brød frisk og lækkert længere, så du kan nyde en skive rugbrød til frokost eller det hjemmebagte surdejsbrød, når den lille sult melder sig. Denne smukke brødboks passer sammen med resten af Thora-serien, der tilføjer æstetik i din køkkenopbevaring.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Hvad er en brødkasse?

En brødkasse er en opbevaringsløsning, der passer godt på dit brød, så det holder sig friskt og lækkert. Du kan bruge den smarte brødkasse i køkkenet som del af din madopbevaring. Den smarte brødkasse kan både stå på køkkenbordet eller i et skab.

Hvordan opbevarer man brød bedst?

Hvis du gerne vil have, at dit brød holder længe og godt, så er det smart at have det opbevaret et mørkt og tørt sted. Det er lige netop derfor, at en brødboks er smarte. Denne skønne model fra Thora-serien passer nemlig godt på dit brød, så du altid kan nyde en lækker skive.

En brødkasse der passer sammen med resten af Thora-serien

Thora er en fantastisk serie, der kombinere elegance med funktionalitet. Du kan derfor bruge Thora til hele køkkenet, så din køkken opbevaring matcher og samtidig giver dig mulighed for at udnytte pladsen bedst muligt og skabe gode systemer.

Hvordan rengøres en brødkasse?

Den smarte brødkasse kan let rengøres ved at tage en fugtig klud og tørre overfladerne af med den.