Chloe

Chloe – Træboks (3 stk.)

På lager

widthB:23cm
heightH:19.5cm
lengthD:22 cm
399,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: FI160484

Opbevaringsløsninger behøver ikke være komplicerede. Saml alle dine sager i en træboks med åben front, så du nemt kan få fat i dine ting. Træboksen Chloe er simpel og naturlig i sit design og passer perfekt ind i både køkken, soveværelse og kontor. I dette sæt får du hele tre træbokse – nu er det bare op til dig at beslutte, hvad der skal bo i dem. 

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

En træboks gør opbevaring helt simpel

Hvorfor gøre opbevaring til en kringlet sag, når det kan gøres enkelt? Chloe er et sæt af tre praktiske bokse i træ. De er simple i udtrykket og gør ikke noget stort nummer ud af sig selv. Denne træboks har intet låg, ingen yderligere dele eller andet, der forstyrrer. Derfor kan du hurtigt få fat i tingene. Fyld de smukke træbokse med alt det, du holder af. Uanset om det er makeup, kontorsager eller bageingredienser.

Hvor skal dine træbokse bo?

Det er helt op til dig, hvor dette sæt af træbokse skal placeres. Her er ingen regler. De er både oplagte til brug i soveværelset, på kontoret eller på køkkenhylden. Hvor end du ønsker rene linjer og ro for øjet. Du kan også fylde Chloe med ungernes kreasager i hobbyrummet – den åbne front gør træboksen helt ideel til kreative pilfingre, der hurtigt skal have fat i lim og perler.

Chloe passer i enhver indretning

Chloe er skabt i træ, som er ét af vores favoritmaterialer her hos Organized. Det er nemlig et klassisk, bæredygtigt materiale, der holder. Og så passer det perfekt ind i den nordiske stil – men kan også sagtens kombineres med en række industrielle og farverige opbevaringsløsninger. Så skaber du let din egen personlige stil. 

Hvordan rengøres en træboks?

Chloe er nem at rengøre. Du giver den bare en tur med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Skal man selv samle kasserne?

Nej, kasserne ankommer samlet, så du kan komme hurtigt i gang med organiserinsgsfesten!


Hvor mange kasser får man med?

Du får et sæt af 3 kasser med, hvor kasserne har forskellige mål.


Hvilke mål har de enkelte kasser?

Kasserne har følgende mål: B29 x H22,8 x D27,8 centimeter, B26 x H20,9 x D24,9 centimeter og B22,8 x H19,6 x D22,1 centimeter.