Hailey

Flere varianter

Hailey – Transparente kasser

På lager

widthB:11cm
heightH:9.5cm
lengthD:37 cm
79,00 kr.

Pris inkl. moms

Køleskabsopbevaring er overalt på de sociale medier. Og er du en sand organisationsnørd (som os her hos Organized!), så får synet af et velorganiseret køleskab dig til at klappe i hænderne. For hvem ønsker ikke at blive mødt af ro og orden, når man åbner lågen? Hailey er en serie af transparente kasser i plast til køleskabet. Kasserne findes i forskellige størrelser, så du nemt kan vælge dem, der passer bedst i dit køleskab.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Transparente kasser til dit køleskab

Forestil dig at komme hjem efter en lang arbejdsdag. Du går ud i køkkenet. Aftensmaden skal laves. Du åbner køleskabet og bliver mødt af rod og madvarer over sidste salgsdato, fordi du (igen, igen) har glemt alt om dem. 

Hvad nu, hvis vi siger, at det kan blive fortid? 

Vi ved, at I elsker vores Hailey dåseholder (det forstår vi godt, det gør vi også!). Derfor er vi stolte af at kunne præsentere udvidelsen af Hailey-serien – nemlig transparante kasser til køleskabet! Kasserne er transparente, så du hurtigt kan skabe dig et overblik, når du åbner køleskabslågen på jagt efter friske madvarer (eller chokolade).

Transparente kasser til forskellige kategorier

Transparente kasser er geniale til at optimere pladsen i køleskabet. Køb det antal kasser, du har brug for, og planlæg grundigt, hvad de skal fyldes med. 

Du kan fx fylde en kasse med børnenes kolde snacks, en anden med pålæg og en tredje med grøntsager. Så slipper du for, at madvarerne ligger oven i hinanden. 

Hailey-serien har fået vokseværk med transperante kasser

Vil du give dit køleskab lidt kærlighed? Så drys Hailey-magi ud over det. I Hailey-serien finder du transparente kasser til køleskabet, smarte æggeholdere og praktiske flaskeholdere

Fælles for dem alle er, at de er skabt i transparent plast, så du nemt kan få overblik over køleskabets indhold.

Hvordan rengøres de transparente kasser?

Hailey transparente kasser tåler ikke, at komme i opvaskemaskinen. Kasserne skal vaskes i hånden.