Jessica

Jessica – Metal bøjler (5 stk.)

På lager

widthB:40cm
heightH:20.5cm
lengthD:0.5 cm
79,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: FI151538

Elsker du at shoppe nye kjoler, skjorter og bukser? Så sukker dit garderobeskab sikkert efter lidt kærlighed. Skab optimal udnyttelse af pladsen med Jessica, et sæt af fem metalbøjler til klædeskabet. Hendes smalle form gør hende til en perfekt organiseringsven i soveværelset, entréen eller teenageværelset. Og hun er svær ikke at elske. Hun er nemlig ganske simpel – men alligevel elegant og industriel i sit udtryk.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Praktiske metalbøjler til garderoben

“Hej Jessica. Skønt at møde dig. Vil du ikke præsentere dig selv?”

Hvis du spørger Jessica, hvem hun er, får du et klokkeklart svar. Hun vil sige, at hun er en elegant, ung dame, der bliver lykkelig, når hun får lov til at skabe plads og orden i enhver garderobe. Hun vil understrege, at hun ikke fylder meget. Og at hun lover at gøre en kæmpe forskel for dig, hvis hun må flytte ind på dine bøjlestænger.

Giv din garderobe en makeover

Nu har du mødt Jessica. Men vi tillader os lige at prale lidt ekstra på hendes vegne, nu du er her. Sender du Jessica en invitation til din organiseringsfest, er du sikker på, at hun møder op med favnen fuld af overskud og iver. Jessica er nemlig et sæt af hele fem metalbøjler, så du kan komme godt i gang med at skabe orden i klædeskabetFor enhver garderobe fortjener en makeover, når rodet har taget overhånd, og det manglende overblik begynder at nage dig.

Råt og industrielt udtryk

Metalbøjler fylder ikke meget, hvilket gør dem ideelle til den mindre garderobe – eller klædeskabet, der bugner af lækre sager, der kræver god plads. En metalbøjle er simpel. Men alligevel efterlader den et råt og industrielt aftryk på indretningen, som de fleste vil værdsætte. 

Hvordan rengøres metalbøjler?

Giv dem en hurtig svingtur med en tør klud, så er de så gode som nye.