Elora

Elora – Skoopbevaring hængende

På lager

widthB:60.5cm
heightH:181cm
lengthD:19 cm
279,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: FI105311

Du plejer måske at opbevare dine sko på en skohylde. Men bor du småt, kræver det opbevaringsløsninger, der tænker ud af boksen. Og det gør Elora. Med hende i baghånden har du hverken brug for plads på gulvet eller i skabet. Elora er nemlig hængende skoopbevaring, der er skabt til at bo på en dør eller skabslåge. Voila! Så har du rigeligt med plads til alle de sneakers, hjemmesko og stiletter, du ikke kan leve uden.

Du kan nemt blot hænge Elora på døren – hun skal ikke skrues fast.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Små hjem fortjener også god skoopbevaring

Bor du småt? Så kan gode opbevaringsløsninger ofte være svære at finde. Og det er ikke optimalt, da rod hurtigt virker uoverskueligt, når man bor på få kvadratmeter – eller er en stor børnefamilie, hvor pladsen er trang. Hos Team Organized mener vi, at geniale opbevaringsløsninger skal være allemandseje. For alle fortjener den ro, som orden, struktur og sirlighed giver i hverdagen. Derfor har vi selvfølgelig også fundet opbevaringsløsninger til de små hjem. Elora er én af dem. 

Perfekt til børnefamilier og studerende

Er du studerende? Eller er børneflokken så stor, at de manglende kvadratmeter er blevet en udfordring? Hæng alle jeres sko på Elora, som er praktisk hængende skoopbevaring i metal. Hæng hende i garderoben, entréen eller bryggerset, og få overblik over hele skosamlingen. 

Hængende skoopbevaring? Det er da smart!

Hvorfor skal man gå på kompromis med opbevaringsløsningerne, bare fordi man bor småt? Bare rolig, det skal du heller ikke! Du skal bare tænke lidt anderledes. Hvis du bor småt, skal du nøje overveje brugen af hver enkelt kvadratmeter i dit hjem. Overlad intet til tilfældighederne.Vi har en idé. Udnyt pladsen i højden, når du skal opbevare dine sko. Hængende skoopbevaring kan være løsningen på dine kvaler. Se bare Elora, som kan sættes på en dør eller skabslåge. 

Hvordan rengøres hængende skoopbevaring?

Tørres af med en fugtig klud. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke døre passer skoreolen til?

Du kan bruge Elora på alle døre, som har en dybde på mindre end 5 centimeter.


Skal man selv samle Elora?

Ja, Elora skal samles efter hun er ankommet – men der følger heldigvis instruktioner og skruer med, som gør det nemt at komme i mål og få sat gang i organiseringsfesten.


Hvor mange sko kan man have i skoreolen?

Du kan have mellem 2 og 3 par sko på hver “hylde”, og der er hele 12 hylder – det vil sige mellem 24 og 36 par sko i alt!