Sif

Flere varianter

Sif – Garderobe opbevaring

På lager

widthB:31cm
heightH:15.5cm
lengthD:31 cm
79,00 kr.

Pris inkl. moms

Fornavn? Sif . Efternavn? Garderobeopbevaring. Nu kan du næsten gætte, hvad der er Sifs bsuperkraft. Hun er nemlig fortrinlig til at holde styr på alle sagerne i din garderobe. Både strømper, bælter og undertøj. Men lad dig ikke snyde. Faktisk kan Sif bo i ethvert rum i hjemmet. Brug hende fx til huer og vanter i entréen eller til kreasager på hobbyværelset. Sif garderobeopbevaring findes i flere farver, der alle passer godt ind i den nordiske indretning.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Smart garderobeopbevaring i stof

Du har sikkert selv mærket effekten af rod i hjemmet. Det dræner dig for energi, og hver dag mister du mere og mere overskud. Det dur ikke. Team Organized er på sagen!

Hvis du mangler opbevaring i hjemmet, synes vi, du skal møde Sif . Hun er en praktisk stofkasse, der er ideel til garderobeopbevaring – men også så meget andet.

Opbevaring til garderoben, entréen eller kontoret

Der er ingen regler for, hvor du skal bruge Sif . 

Stil hende på hylderne i klædeskabet eller garderoben. Her kan du bruge hende til at organisere alt fra strømper og undertøj til træningstøj og bælter. Når hver kategori har et sted at bo, er der mindre risiko for, at garderoben flyder med beklædningsgenstande. 

Sif er også en stilren organiseringspartner på kontoret eller hobbyværelset, hvor hun med glæde passer på både malerbøtter, pap og notesblokke.

Pynt Sif med praktiske labelklips

Du har nu sat Sif på hylden. Og fyldt hende med strømpebukser. Men hvordan husker du, hvad der er i stofkassen, når den står på øverste hylde? 

Gør dig selv en tjeneste, og skab et synligt overblik i garderoben. Det gøres fx med praktiske labelklips, som du sætter forrest på din nye garderobeopbevaring. Skriv, hvad der ligger i Sif , og vupti – så har du struktur og sirlighed på nul komma fem!

Hvordan rengøres garderobeopbevaring i stof?

Fjern støvet med en tør klud.