Sally

Flere varianter

Sally – Kasse til rumdeler

På lager

widthB:31cm
heightH:31cm
lengthD:31 cm
159,00 kr.

Pris inkl. moms

Når man først har fået øje på trækasserne i Sally-serien, er det svært at få blikket fra dem igen. De er nemlig en vidunderlig kombination af rendyrket praktik, nordisk elegance og moderne enkelhed. Sally trækasser er skruet sammen, så de passer som fod og hose i en rumdeler. Derfor er trækasserne ideelle til opbevaring af legetøj i børneværelset eller brætspil i stuen. Sally findes i flere farver – og i både MDF og bambus.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Sæt smukke trækasser i din rumdeler

Har du en rumdeler på kontoret eller børneværelset? Så har vi et godt råd til dig. Udnyt dens fulde potentiale ved hjælp af din nye ven, Sally. 

Sally er en serie af smukke trækasser, der er oplagte til organisering af rumdelere. Måske kender du allerede hendes søstre – stofkasserne fra Sally-serien? 

Trækasser kan i princippet det samme som en stofkasse. De kan opbevare dine ejendele. Men i en trækasse er der bare skruet ekstra op for både holdbarhed, bæredygtighed og æstetiske linjer. Og det elsker vi hos Team Organized. 

Trækasser, der vokser med barnet

Når du byder trækasser op til organiseringsdans, går du ikke kun i kamp mod rodet i dit hjem. Du gør også noget godt for miljøet. 

Det er nemlig bæredygtigt at købe opbevaringsløsninger i træ. Ikke kun på grund af det naturlige materiale. Det er også bæredygtigt at vælge holdbare produkter, der ikke går af mode. Og som er så alsidige, at de både kan bruges af børn, teenagere og voksne.

MDF eller bambus?

Der findes to slags Sally trækasser. Den ene er skabt i MDF og laminat og er helt lukket, så du ikke kan se, hvad der gemmer sig i kassen. Den anden er skabt i massivt bambus og har riller overalt, så du kan se kassens indhold. 

Hvilken foretrækker du? 

Hvordan rengøres Sally trækasser?

Tør hende af med en fugtig klud. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket materiale er kassen lavet af?

Sally findes i 4 varianter, hvoraf de 3 er lavet af MDF med laminat, og den sidste er lavet af massivt bambus.


Skal kassen samles efter modtagelse?

Ja, kassen ankommer i dele, som skal samles, før du tager den i brug. Det er dog super nemt, og der følger selvfølgelig skruer med.


Kan man stable kasserne ovenpå hinanden?

Ja, kasserne kan godt stables, men de er ikke designet til det. Derfor anbefaler vi ikke at du stabler mere end 2-3 kasser ovenpå hinanden, og at du ikke stabler dem som permanent opbevaringsløsning.