Blake

Blake – Skoreol

På lager

widthB:70cm
heightH:34.5cm
lengthD:26.2 cm
299,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: FI167879

Har din entre også brug for førstehjælp, når det kommer til skoopbevaring? Blake er heltinden, der kommer ilende til og redder dig! Hun er en klassisk og stilig dame med med to hylder, lavet i det fineste træ med lameller, og et sort stel. Hyldernes lameller er ikke bare et fint visuelt touch, de sørger også for at dine sko kan ånde – det er bl.a. praktisk, når det er regnvejr (og er det ikke nærmest altid det?). 

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Flot skoreol med et naturligt udtryk

Entréen kan godt være lidt af en krigszone – det kender de fleste nok til. Hvad enten det er børnenes sko, der ligger og flyder, eller du er en vaskeægte sneaker-lover, som ikke kan få nok af de nyeste sko, så kan man næsten altid bruge mere plads til opbevaring af sko. 

Der er mange måder at optimere opbevaringen i entréen – så selv hvis Blake her ikke løser alle dine problemer, kan en anden af vores gode veninder måske. De smarte Avery skokasser kan passe på de sko, du ikke bruger så ofte, mens vores Madison skotaske er genial hvis du skal transportere sko på en rejse. 

Få overblik over dine yndlingssko

Brug den øverste hylde til de højeste af dine sko, og den nederste til lave sko. Du kan også inddele hylderne, så hver hylde har sin egen ejermand. Hvis du har flere sko end det, kan du også sætte skoene under den nederste hylde. Uanset hvordan du bruger reolen til at organisere, er vi sikre på at Blake kan give dig større overblik i din entré. 

Det tager ikke lang tid at samle Blake, men du vil få glæde af hendes organisatoriske evner i lang tid fremover!

Hvis Blake ikke ser ud til at kunne håndtere omfanget af din skosamling, har vi også flere skoreoler med flere hylder – og vores skønne Abigail skoholdere giver dig muligheden for at opbevare dobbelt så mange sko, som du ellers ville have plads til. Vi elsker ærligt talt at stable ting!

Slut med det daglige sko-ragnarok foran hoveddøren

Det er helt vildt frustrerende, når man nærmest ikke engang kan komme ind ad døren på grund af alle de sko, der ligger og flyder. Det er ikke sundt for skoene, og det er ikke sundt for sindet (det skriver vi gerne under på!) Hvis det første man ser, når man kommer træt hjem fra arbejde, er skokaos i bryggerset eller entréen, så kan det jo nærmest ødelægge hele resten af dagen. 

Blake kommer dig gerne til undsætning, når du vil gøre en ende på kaosset. Så skal I ikke bare se at få aftalt at hun flytter hjem til jer?

Hvordan rengøres Blake skoreol? 

Blake kan tørres af med en fugtig klud efter behov.

Ofte stillede spørgsmål

Kan skoreolen også bruges som bænk?

Nej, skoreolen er desværre ikke designet til at blive brugt som bænk, men som skoopbevaring


Skal man selv samle skoreolen?

Ja, skoreolen ankommer usamlet. Skruerne til at samle den følger med, men du skal selv lige finde din bedre skruetrækker frem for at kunne tage Blake i brug.


Hvor mange par sko kan man have på skoreolen?

Du kan opbevare op til 6 par sko på hylderne – og så selvfølgelig 3 ekstra par, hvis du tager gulvet under nederste hylde i brug. Hvis du bruger vores smarte skoholder, Terese, kan du faktisk få plads til dobbelt så mange sko!