Nina

Nina – Transparent skuffekasse

På lager

widthB:28.5cm
heightH:3.5cm
lengthD:19.5 cm
109,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: IDCOM29-1

Udnyt pladsen i skuffen med en transparant skuffekasse. Denne transparante skuffekasse kan noget helt specielt – den kan nemlig trækkes ud og så bliver der vupti mere plads til dine ting. Skuffeinddeling er en vigtig del af organisering, og en transparant skuffekasse vil hjælpe dig med at forblive organiseret.

Skuffekassen kan justeres, når man trækker i den. Den er minimum 28,5 cm bred og kan trækkes helt ud til 48,5 cm.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

En transparant skuffekasse hjælper dig med at bevare overblikket

En smart transparant skuffekasse fra Organized er en håndsrækning til dig, der gerne vil have en mere organiseret hverdag. Den fungerer både til kontoret og hjemmet, så du kan få mere orden og system i skufferne på arbejdet og i privaten.

Den geniale skuffekasse, der kan trækkes ud

Denne model af transparent skuffekasse gemmer på en hemmelighed: en udtræksskuffe. Skuffen giver dig mulighed for at udnytte pladsen fuldt ud, da du snildt kan justere den transparante skuffekasse efter den skuffe, den skal i. Det er genialt!

Sæt labels på din skuffekasse

Det er en del af Organized-metoden, som du kan læse meget mere om på vores blog. Organized-metoden er udviklet så det er nemmere at organisere og forblive organiseret. Den har enkle og simple trin, men det gør en kæmpe forskel. Et af trinene er labels – altså etiketter. Hvis du sætter labels på de forskellige rum i den transparante skuffekasse, så bliver det nemmere at finde tingene og at lægge dem på plads igen.

Hvordan rengøres en transparant skuffekasse?

Den skal vaskes op i hånden og ikke i opvaskemaskinen.