Olivia

Olivia – Æggeholder

På lager

widthB:16cm
heightH:7.5cm
lengthD:22 cm
109,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: IDFBS22-1

Hvis du heller aldrig ved hvor mange æg der er tilbage køleskabet, så kan Olivia være en stor hjælp. En gennemsigtig holder med plads til 12 æg, så du altid har overblikket over hvor mange æg der er, og hvornår de skal tilføjes til indkøbssedlen.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

En æggeholder med overblik

Kender du det, hvor du lørdag morgen står op og skal forkæle kæresten med en lækker morgenmad? Du har tænkt at lave scrambled eggs, boller og kaffe, men da du så åbner æggebakken, så er der kun et enkelt tilbage. Det problem har du ikke, når du anvender vores æggeholder. Den er nemlig lavet af klar plast, så du kan altid holde øje med, hvor mange æg, der er tilbage. Du bliver derfor ikke længere overrasket, når du åbner bakken. Den klare plast gør det også langt nemmere at huske at købe æg, når du tager ud for at handle. Du får nemlig snildt øje på antallet i vores æggeholder, og på den måde glemmer du ikke at tjekke æggene inden indkøbsturen.

En æggeholder frigiver plads i køleskabet

Når du går i gang med køleskabsorganisering, så er det en god idé med opbevaringskasser. De kan nemlig hjælpe dig med at inddele og opbevare de forskellige madvarer – uanset hvilken emballage det kommer i. Emballage skifter nemlig i form og størrelse fra mærke til mærke, og derfor kan opbevaringskasser gøre det væsentligt nemmere at få alle tingene til at være der. En æggeholder er ingen undtagelse. Når du anvender vores æggeholder, så ved du nemlig altid præcis, hvor meget plads æggene skal have i køleskabet. Det ændrer sig ikke nemlig ikke varierende af, hvem du køber æg af.

Hvordan rengøres en æggeholder

Vores Olivia æggeholder vaskes op i hånden. Den tåler ikke opvaskemaskine.