Ellen

Ellen – Skuffebakke

På lager

widthB:34cm
heightH:6.5cm
lengthD:38 cm
209,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: IDWCL38-3

En skuffebakke i træ fra den fantastiske Ellen-serie er en kæmpe hjælp, når du organiserer køkkenet. Denne smarte skuffebakke i træ kan nemlig justeres efter skuffens størrelse, og det skaber yderligere to rum til opbevaring.

Skuffebakken kan trækkes ud, så der skabes to nye rum på hver side. Her går den fra at være 34 cm bred helt op til 64 cm.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

En justerbar skuffebakke i træ gør livet lidt nemmere

Når det kommer til organisering af skuffer og smart og funktionel opbevaring, så er Ellen pigen for dig. Hun har nemlig geniale og holdbare løsninger, der gør det til en leg at organisere – det bliver nemlig nemt og sjovt.

Mere plads og flere rum

Når skuffebakken trækkes ud i siderne, så trylles der to nye rum op. Det er ren magi! Har du en stor skuffe, som savner lidt organisering og bedre opbevaring, så er denne Ellen skuffebakke i træ din bedste ven. Den kan nemlig skabe mere plads og helt op til syv rum – perfekt til køkkenredskaber og meget mere. Denne skuffebakke er perfekt at bruge som bestikbakke, så knive, gafler og skeer ligger pænt og ordentligt i bestikskuffen.

En skuffebakke i træ er det bedste fra begge verdener

En færdig skuffebakke kan ind i mellem være den forkerte størrelse til den skuffe, du leder efter inddeling til. Svaret er blot en justerbar skuffebakke – den kan nemlig tilpasses dine behov og skuffer. Det er uanset om det er i køkkenet, på badeværelset eller i skrivebordetkontoret. En skuffebakke er en fin måde at skabe system i skufferne lynhurtigt. Hvis du hellere vil designe inddelingen selv, så kommer Ellen faktisk også som skuffekasser.

Hvordan rengøres en skuffebakke i træ?

Tør den af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan man bruge en skuffebakke til?

Skuffebakker er geniale til mange ting, men mest af alt til at indrette skuffer bedre. I stedet for ét stort rum, hvor alting bliver væk, får du flere små rum, så du kan kategorisere dine ting. Og Ellen er dobbelt genial, for hun kan udvides, så hun passer til netop din skuffe!


Hvordan justerer man skuffebakken?

Man skal blot trække i siderne på skuffebakken, så udvides den med to ekstra rum!


Passer skuffebakken i mine skuffer?

Skuffebakken passer til alle skuffer, der er mindst 38 centimeter dybe og 6,5 centimeter høje. Bredden kan justeres fra 34 centimeter og helt op til 64 centimeter.