Søg efter produkter

close

Organizing

Håndklæde opbevaring på badeværelset: 4 tips fra vores eksperter

Håndklæde opbevaring er en vigtig del af badeværelset. God håndklæde opbevaring kan nemlig give dig et mere harmonisk badeværelse.

Forestil dig dette: Vækkeuret ringer og sender dig ud under bruseren  Du vasker søvnen og natten af dig – en fast del af morgenrutinen. Du slukker for vandet, og griber ud efter håndklædet, ….men der er ikke noget, for du fik aldrig sat en knag op 🚿 Nu må du så liste dig hen efter et håndklæde, mens du drypper over hele gulvet. Samtidig ryster du over hele kroppen, da der ikke er lige så varmt på den anden side af badeforhænget 🥶

Håndklæde opbevaring er uden tvivl noget, der bare gerne må være styr på. God håndklæde opbevaring gør nemlig morgenrutinen (eller aftenrutinen) meget mere behagelig 🛀. Vores eksperter har samlet 4 tips til, hvordan du kan få lavet god håndklæde opbevaring hjemme på dit badeværelse.

Håndklæde opbevaring der er nemt at komme til

Hvad er vigtigt, når man finder opbevaring til håndklæder? Der er ingen tvivl blandt vores organiseringseksperter. Det handler om, at de er nemme at komme til, at de er nemme at lægge på plads og at systemet passer godt til badeværelset og dig.

Det er heldigvis nemt nok at finde opbevaring til håndklæder, der kan alt dét – og samtidig se godt ud 👌 Det er jo ingen skam, at din opbevaring er lige så smuk som den er funktionel.

Tip 1: Håndklæde opbevaring: Skab plads til hele familien

Leder du efter knager til din håndklæde opbevaring, hvor alle i familien kan få en plads til hvert deres håndklæde 👨‍👩‍👦‍👦? Måske tager du dig selv i at lave en Guldlok: “Den er for lille,” “Den er for stor” men uden at finde den helt rigtige størrelse af knagerække til opbevaring af håndklæder?

Hvis knagerækken ikke passer, så skab den selv 💪! En Havana knag til hvert familiemedlem – så passer antallet nemlig lige præcis til jeres familie. Det smarte ved at vælge individuelle knager frem for en knagerække er, at du selv kan bestemme antallet af knager, og hvordan de skal hænge i forhold til hinanden. Du får altså lige præcis det antal og størrelse, som du har behov for 💡.

Knagerne er nemme at sætte på væggen ved siden af bruseren, og så er der ikke længere fodspor over hele badeværelset.

Tip 2: Håndklæde opbevaring: Tør håndklæderne hurtigere

Er du lidt træt af, at håndklædet aldrig når at blive helt tørt inden du skal bruge det igen 🥱. Det kan være at du går i bad hver dag, men håndklædet ikke kan følge helt med. Der er selvfølgelig en anden løsning, end at tage et nyt håndklæde hver dag 👇.

En håndklædeholder er faktisk en super praktisk løsning, til dig der har god plads på badeværelset samt en hyppig badecyklus *host host* 😉. På håndklædeholderen hænger håndklædet ikke draperet, men er foldet helt ud, og dermed tørrer det hurtigere – et godt hack til hverdagen.

Hvis du ikke har et helt så stort badeværelse, så fortvivl ej – du kan skabe samme gode resultat med en bøjlestang.

Tip 3: Håndklæde opbevaring: Brug hylder for et lettere udtryk

De fleste af os har jo mere end blot de håndklæder, der er i brug og hænger ved badet. Du har formentligt også et par stykker, som er foldet sammen og ligger klar til, at det bliver deres tur ⭐️.

Har du ikke dine rene håndklæder på badeværelset allerede, så kan det være en fordel at flytte dem derud. Her kan hylder være en perfekt løsning 👍.

Pænt sammenfoldede håndklæder kan ligge på hylderne i sirlige stakke. Det kan give et lettere og mere luftigt udtryk frem for at have gemt håndklæderne inde bag skabslåger.

Hvis du godt kunne tænke dig denne løsning, så kan en hyldeinddeler mellem hver stak sørge for, at de holder formen. En hyldeinddeler er nemlig en gennemsigtig støtte der holder hylderne pæne og håndklæderne snorlige 😇.

Tip 4: Håndklæde opbevaring: Kasser der fungerer som skuffer

Har du i forvejen skabe på badeværelset, så kan håndklæderne selvfølgelig opbevares derinde. Er dine badeværelsesskabe dybe, så er der heldigvis hjælp at hente. Vores organiseringseksperter er nemlig kommet på en smart løsning, der hjælper dig med at få fat i hvilket som helst håndklæde, der befinder sig i skabet 👇.

Frem for at stable dem oven på hinanden, så kan du nemlig opbevare dine håndklæder vertikalt. Det gør man bedst i en stor kurv eller kasse, som kan trækkes ud som en skuffe, når man vil have fat i det inderste håndklæde ✨.

Det er en smart og knap så omfattende måde, at skabe skuffe opbevaring – uden at bestille nyt inventar 🤗! Badeværelse opbevaring kan nemlig hjælpe dig med at holde renovationen lidt på afstand.

Føler du dig inspireret til at organisere badeværelset?

Vores organiseringseksperter har ikke bare fundet disse fem gode tips til dig – de har faktisk fundet et helt fantastisk udvalg af opbevaringsløsninger til hele hjemmet.

Du kan finde mere opbevaring til badeværelset som håndklædeholdere eller gå på opdagelse i resten af hjemmets rum inde på shoppen 👇.

Fortsæt ind i organiseringsuniverset