Asta

Flere varianter

Asta – Kasse med skuffer

På lager

widthB:6.7cm
heightH:25.2cm
lengthD:17.7 cm
199,00 kr.

Pris inkl. moms

De smarte opbevaringskasser med skuffer fra Asta-serien er enhver organizers drøm. Det lille tårn kan nemlig give dig orden i sagerne på ingen tid. Hvis du hellere vil have Asta til at ligge ned, så kan skufferne trækkes ud og indsættes så de passer til, når hun ligger ned.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Opbevaringskasser med skuffer gør det nemmere at organisere

Skal du i gang med et hyggeligt organiseringsprojekt derhjemme, og mangler du opbevaring? Så kommer Asta gerne til undsætning! Asta er nemlig Organizeds serie, der passer til små ting som hobbyartikler, kosmetik og nips. Skufferne i opbevaringskasserne er geniale til at inddele dine ting i kategorier, så det ikke ender med at ligge hulter til bulter.

Stående eller liggende?

Denne model af opbevaringskasser med skuffer fra Asta-serien er ret alsidig. Den kan nemlig både ligge eller stå – det er helt op til dig! Du kan snildt trække skufferne ud, og så vende dem og så vende hele opbevaringskassen. Opbevaringskasser med skuffer fra Asta-serien (og Organized generelt) er en opbevaringsløsning med tryk på -LØSNING!

Brug opbevaringskasser med skuffer til makeuppen

Asta er perfekt til at opbevare og organisere din makeup i. Du kan nemlig snildt stable flere af de smarte opbevaringskasser med skuffer oven på hinanden, og så har du den skønneste lille makeup organizer. Med Asta er det ikke bare en drøm at få styr på kosmetikken – det er en mulighed.

Hvordan rengøres opbevaringskasser med skuffer?

Vask kassen og skufferne op i hånden. De tåler ikke opvaskemaskine.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man vende skufferne i Asta - kasse med skuffer?

Ja, det kan du – skufferne er nemlig lige så høje som de er brede, og derfor kan du vende den smarte Asta-kasse både lodret og vandret.


Kan man stable Asta - kasse med skuffer?

Du kan godt stable flere af Asta – kasse med skuffer ovenpå hinanden, men vi anbefaler at du kun gør det, hvis du bruger kassen vandret.


Hvorfor er det smart at vælge klar plast til sine opbevaringsløsninger?

Klar plast er holdbart, nemt at rengøre og har en tidløs elegance. Og så kan du altid se, hvad du har i dine skuffer – på den måde bliver dine ting aldrig væk!