Søg efter produkter

close

Projekter

Vil du gerne se, hvordan det ser ud, når Danmarks førende organseringsservice kommer forbi? Vores organiseringseksperter har været landet rundt og hjulpet med en række forskellige projekter. 

Private Projekter

Se her alle billederne fra vores projekter i private hjem, og læs om processen.

Gå til private

Virksomheds Projekter

Se her alle billederne fra vores projekter i virksomheder og på arbejdspladser, og læs mere om, hvordan vi gjorde.

Gå til virksomheder

Ofte stillede spørgsmål

Det ser vildt lækkert ud! Hvordan får jeg det til at se sådan ud derhjemme?

Du kan enten gøre det selv eller invitere Organized på besøg. Se mere under ‘services‘.


Hvis du godt kunne tænke dig at høre om mulighederne for at få Danmarks første organiseringsservice hjem til dig, så book en tid med en af vores dygtige organiseringseksperter under enten private eller virksomheder.


Her snakker I sammen om, hvad der skal laves, og hvad lige netop du drømmer om at få ud af projektet.


Hvad er forskellen på private og virksomheder?

Organisering af private hjem og kontorer er klart nok lidt forskelligt. Forskellen på at organisere en garderobe og kontorartikler er årsagen til, at vi har delt projekterne op i to kategorier: private og virksomheder.


Uanset om du gerne vil have Organized på besøg derhjemme eller på arbejdet, så laver vi skræddersyede løsninger og systemer. Derhjemme handler det selvfølgelig om at få hverdagen, behov og dine personlige interesser og præferencer til at passe sammen med organiseringen. Elsker du at stå i køkkenet og bage, så laver vi måske en bagestation, der er nem at finde rundt i. På arbejdspladsen sørger vi for at alle dine kollegaer og du selv kan finde de kontorartikler, som I leder efter – så det ikke kun er hende fra regnskab, der ved hvor klipsemaskinen gemmer sig.