Laura

Flere varianter

Laura – Kasser til køleskab

På lager

widthB:16cm
heightH:10cm
lengthD:40 cm
199,00 kr.

Pris inkl. moms

De lækre kasser til køleskab kommer fra den smarte Laura-serie. De er perfekte til alle dine friske grøntsager, bær og lignende. Få bedre plads til alle dine friske råvarer med Laura. Pift køleskabet op og få overblikket tilbage med en af Organizeds mest populære damer.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Kasser til køleskab der giver mere overblik

Hvordan får man mest plads ud af køleskabet? Ved hjælp af kasser til køleskabet! Der kan være meget i et køleskab, men ind i mellem ender der faktisk med at være for meget derinde. Hvis ikke du kan se eller komme til dine madvarer, så er pladsen jo spildt. Kasser til køleskab er en håndsrækning til dig, der gerne vil have mere overblik og tilgængelighed i køleskabet.

Kasser til køleskab holder maden frisk

Slatne hindbær og kedelig salat er ikke just den fedeste overraskelse, når man står med et helt middagsselskab. Laura er heldigvis en mester til at holde maden frisk og lækker, så du kan undgå at smide noget ud, fordi det er blevet for kedeligt. Der er smarte indsatser, låg og funktioner i hver kasse, som hjælper dig med at holde maden crisp.

Lavet af BPA-fri plast

Vores Laura kasser til køleskab er lavet af BPA-fri plast og er godkendt til mad opbevaring. Du kan derfor med ro sjælen have mad i kasserne. De er desuden designet sådan, at de er stabelbare. Det vil sige, at du kan udnytte højden i dit køleskab, og stadig kan komme til de forskellige ting derinde.

Hvordan rengøres kasser til køleskab?

Vask dem op i hånden, da de ikke tåler opvaskemaskine.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke køleskabskasser skal jeg vælge?

Du skal selvfølgelig vælge de køleskabskasser, som passer til dine behov, og til målene på dit køleskab. Husk at måle op, inden du vælger størrelser, så du er sikker på at kasserne kan være der – også når køleskabsdøren er lukket.


Hvorfor skal man bruge køleskabskasser? 

Køleskabskasser er geniale til at skabe overblik i køleskabet. Du kan give pålæg, frugt, grønt og andre varer deres helt egne pladser – og så kan du få alle dine madvarer over i kasser, der rent faktisk passer sammen og kan stables, uden at de pludselig styrter ud af køleskabet og ned på køkkengulvet.


Hvordan skaber man et mere organiseret køleskab?

Hvis du gerne vil have et bedre overblik over, hvad der findes i dit køleskab, er køleskabskasser geniale. Du kan ovenikøbet skære ned på dit madspild, fordi mere overblik også gør det nemmere at få brugt de forskellige madvarer, inden de bliver for gamle. Med køleskabskasser er det også nemt at omorganisere – at tage ting ud og bytte om på pladserne. For alle kasserne passer jo sammen!