Søg efter produkter
close

How to

Organisér køleskabet: Køleskabsorganisering der virker

Køleskabet kan føles som en form for Bermudatrekant – vi føler lige vi har fyldt det til randen, og dagen derpå kan vi ikke finde noget som helst.

Ting bliver væk, gemmer sig og går tabt. Men det skal være slut, nu! Her får du nemlig opskriften på, hvordan du holder orden i dit køleskab. Og samtidig minimerer madspild!

Svaret er selvfølgelig køleskab opbevaring, og vi tager dig her igennem de fire trin til … ja, køleskabsorganisering.

1. Frisk start

Vi foreslår, at du starter friskt; tager alt ud af køleskabet, tjekker holdbarheden og placerer det friske på køkkenbordet. Her danner du dig et overblik over indholdet.

2. Nye kategorier

Når alt står på bordet, samler du ting, der hører sammen i kategorier. Måske du har; frugt, grønt, æg, mælkeprodukter, pålæg, saucer, drikkevarer og rester. Eller noget helt andet! Op til dig, og dit indhold.

3. Sprøde zoner

Når du har kategoriseret dine varer, putter du dem i kasser, der passer til hver kategoris indhold – og placerer dem i egne, designerede zoner.

4. Cool labels

Til sidst – men ikke mindst! – sætter du tydelige labels på kasserne, så ikke kun du, men hele husstanden, holdes ansvarlige for at vedligeholde orden, organisering og overblik i køleskabet.

Køleskabet er noget, vi bruger hele tiden – specielt i de her work from home-dage, så er følelsen af zen her ekstra vigtig! Køleskabsorganisering er blevet vældigt udbredt, og hos Organized forstår vi godt hvorfor (vi har nemlig gjort det i maaange år allerede 🙌).

Pssst… kom i gang med køleskabsorganisering med det samme! Disse særligt udvalgte favoritter gør det hele lidt lettere.

Er det første gang vi mødes?

Ihh, det har vi glædet os til!

Vi er Organized, og vi elsker at organisere hjem med funktionelle løsninger. Vi har alt til dig, der vil organisere garderobeskabet, have en rattan kurv til tæpper på altanen og meget mere.

Følg os også på sociale medier, hvor vi deler tips og tricks til organisering af forskellige rum i hjemmet.

Eller, find vores overskønne produkter i vores webshop (den er også overskøn, hvis vi selv skal sige det).

 

Gå til shoppen