Eleanor

Flere varianter

Eleanor – Packing cube

På lager

widthB:20cm
heightH:20cm
lengthD:25 cm
159,00 kr.

Pris inkl. moms

Denne rejsetaske bruges til at organisere kufferten, så du har overblik – selv når du er ude på rejser. Invitér Eleanor med, når du skal ud på tur.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

En rejsetaske til hver kategori

Elenor er en rejsetaske, der kommer i to størrelser. Anvend de forskellige størrelser til forskellige kategorier i kufferten. På den måde har du hele tiden overblik over, hvor mange rene par strømper og bukser, der er tilbage. Den smarte rejsetaske hjælper dig med at skabe minder, når du er på tur, da bagagen er nem at finde. En rejstaske bruges til at organisere tøjet i kufferten, når du er ude at rejse. En kuffert kan organiseres med flere af de praktiske kuffert opdelere i forskellige størrelser, så du har overblik over strandtøj, nattøj, undertøj med mere. Læs hvordan du bruger en rejsetaske, og hvordan man pakker en kuffert bedst.

Praktisk at have med i kufferten

Denne rejsetaske er lavet af lækkert tekstil, der er nemt at gøre rent. Den lynes, så al tøjet bliver, hvor det skal være i kufferten, så det ikke udsættes for utætte shampooflasker, beskidte sko med videre. Elanor er uden tvivl et perfekt valg, når det kommer til rejseopbevaring.

Hvordan rengøres en rejsetaske?

Tørres af med en en fugtig klud. Den kan også rystes eller støvsuges (uden mundstykke) ved svag styrke. Tåler maskinvask ved 30 grader. Må ikke tumbles eller stryges.

Ofte stillede spørgsmål

Kan packing cubes stables?

Vores skønne Eleanor er lavet af stof, og hun er formsyet, så hun gør det nemmere at stable indholdet i din kuffert. Det smarte låg af mesh-stof gør det nemt at se, hvad der er i de enkelte packing cubes.


Hvordan organiserer man bedst sin kuffert?

Når man skal pakke til en kortere eller længere rejse, kan det være svært at beslutte sig for, hvad man skal have med. Med vores packing cubes kan du skabe overblik ved f.eks. At pakke hvert outfit i sin egen packing cube, eller sortere T-shirts i én packing cube, og bukser i en anden. På den måde får du også et hurtigt overblik, når du er nået frem til din destination.


Kan man bruge packing cubes til sko?

Ja, det kan man godt – men låget er ikke tæt, så vi anbefaler i stedet af du bruger vores skønne Emily skopose (til enkelte par sko) eller Madison skotaske (hvis du skal have mange par sko med).