Søg efter produkter

close

Before & After

Trænger du til at se billeder af tilfredsstillende organisering? Vi har et helt arkiv her – og det er lige det, man trænger til efter en laang dag. Du kan se de lækre rum og zoner, vi har organiseret, ved blot at slide markøren frem og tilbage, men du kan selvfølgelig også trykke dig ind på siderne. 

FØR & EFTER

Hiv i slideren og se transformationen

Garderobe på Frederiksberg

Mangler du plads i garderoben, så kan decluttering være en god idé. På den måde får du nemlig sorteret ud, så der kun er det tilbage, som du faktisk bruger.

Viktualieskab i Hellerup

Mangler du overblik i dit køkkenskab? Du kan nemmere finde rundt blandt dine madvarer, hvis du flytter dem fra poserne og hen i madbøtter.

Bryggers i Silkeborg

Overskuelig og sikker opbevaring af rengøringsmidler, så de ikke flyder og flyder ud. Inddel skabet i zoner med opbevaringskasser, og glem ikke at bruge labels.

Børneværelse i Roskilde

Opbevaring i børnehøjde gør det nemt både at finde legetøjet samt at lægge det på plads igen. Hvem siger, at kasserne ikke også kan være en del af legen?

Skur i Hellerup

Skuret kan hurtigt blive fyldt med ting, der ikke rigtigt har fået en fast plads. Brug skuffemoduler, opbevaringsbokse og labels til at gøre skuret overskueligt igen.

Køleskab på Nørrebro

Ligger juicebrikker, ostehaps og pålæg i en stor pærevælling, der gør det umuligt at finde rundt? Køleskabskasser er vejen frem til system og overblik.