Søg efter produkter
close

Gavekort

Vil du gerne dele organiseringsglæden med en du holder af? Så giv dem en hel organiseringsfest! Det kan være at dine søster elsker køleskabsorganisering, at din fætter lige har købt nyt hus, eller måske ligger din kæreste og browser organiseringsvideoer. Du kan glæde dem med et gavekort, så de kan finde de helt rigtige opbevaringsvenner, der skal hjem og bo hos dem.

E-gavekort

Modtag dit gavekort direkte indbakken med det samme, og så er organiseringsfesten snart på trapperne.

Gå til e-gavekort

Gavebox

Få tilsendt en skøn gavebox, der er spækfyldt med fest, farver og et lækkert gavekort.

Gå til gavebox

Gaver, du glæder dig til at give!

Find inspiration til den perfekte gave til dem, du holder af

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en gavebox og et e-gavekort?

Der findes to forskellige slags gavekort til Organized: en gavebox og et e-gavekort.


En gavebox bliver sendt til dig, og i æsken er der fyldt med fest og farver. Du finder blandt andet inspirationsbilleder, en opskrift på den bedste organiseringsfest, en gavekode og glimmer. Det er faktisk en fest i sig selv at modtage gavekortet.


Et e-gavekort bliver derimod sendt til din e-mail, men der er ikke mindst lige så meget fest, når du vælger den løsning. Det går blot hurtigere, hvilket er perfekt, hvis du sidder i indkørslen til indflytterfesten og har glemt at få en gave med.


Hvordan bruger man et Organized gavekort?

I dit gavekort står en kode, som er din helt egen gavekode. Det er den du skal bruge, når du er i checkout. Du skal blot indtaste din kode i feltet, hvor der står ‘indtast gavekortkode’.