Søg efter produkter

close

E-gavekort

Modtag dit gavekort direkte indbakken med det samme, og så er organiseringsfesten snart på trapperne.

Gå til e-gavekort

Gavebox

Få tilsendt en skøn gavebox, der er spækfyldt med fest, farver og et lækkert gavekort.

Gå til gavebox

Gaver, du glæder dig til at give!

Find inspiration til den perfekte gave til dem, du holder af

Gaveidéer der sikrer dig et brag af en organiseringsfest

Se Organizeds all-time bestsellers lige her

Giv den helt rigtige gave

Kender du en fellow organizer, der fortjener en gave? Måske har de fødselsdag? Måske er det julegaven, som skal i hus? Uanset hvilken anledning det er, så skal de selvfølgelig forkæles med en skøn gave – men hvilken er den rigtige?

Et gavekort til Simply Organized sikrer dig, at du giver dem lige den gave, som de ønsker sig! Det kan være du har hørt tale om, at mor gerne vil have nye opbevaringsbøtter i køkkenet, men du kan simpelthen ikke huske, om det skulle være Luna, The Home Edit, Alice eller en af de andre … og hvilke størrelser mon hun mangler? Et gavekort til Simply Organized er en perfekt måde at opfylde deres største ønske.

En gavebox er en fantastisk måde at påbegynde organiseringsfesten derhjemme. I hver gavebox er der nemlig et Simply Organized gavekort, pynt, inspiration og en masse potentiale.

Der er i den grad lagt op til et brag af en organiseringsfest med et Simply Organized gavekort, så tøv ikke med at dele glæden for orden, systemer og lækre opbevaringsløsninger med en du holder af.

Få gavekortet med det samme

Ups, sidder du lige nu ude foran huset, og kom du netop i tanke om, at du aldrig fik købt gaven? Fortvivl ej – dit e-gavekort er snart på vej!

Et e-gavekort kommer med det samme, så du ikke kommer til festen uden en gave. Et gavekort til Simply Organized passer nemlig til alle – der er noget til enhver! Det er både den erfarne organizer såvel som hende eller ham, der gerne vil sætte gang i organiseringsfesten derhjemme.

Et gavekort til Simply Organized er en perfekt gave – hop herind og få dit e-gavekort tilsendt med det samme.

Shop gaver, der passer til anledningen

Her hos Simply Organized har vi gaver til mange forskellige anledninger og mennesker. Alle er jo forskellige, og derfor er der sjældent en onse size fits all-løsning, når det kommer til gaver. Find gaver til under 1000 kr., gaver til under 500 kr., gaver til under 300 kr. og gaver til under 100 kr., der giver masser af organiseringsglæde i hverdagen!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en gavebox og et e-gavekort?

Der findes to forskellige slags gavekort til Organized: en gavebox og et e-gavekort.


En gavebox bliver sendt til dig, og i æsken er der fyldt med fest og farver. Du finder blandt andet inspirationsbilleder, en opskrift på den bedste organiseringsfest, en gavekode og glimmer. Det er faktisk en fest i sig selv at modtage gavekortet.


Et e-gavekort bliver derimod sendt til din e-mail, men der er ikke mindst lige så meget fest, når du vælger den løsning. Det går blot hurtigere, hvilket er perfekt, hvis du sidder i indkørslen til indflytterfesten og har glemt at få en gave med.


Hvordan bruger man et Organized gavekort?

I dit gavekort står en kode, som er din helt egen gavekode. Det er den du skal bruge, når du er i checkout. Du skal blot indtaste din kode i feltet, hvor der står ‘indtast gavekortkode’.