Simone

Flere varianter

Simone – Affaldssorteringsspand

På lager

widthB:39cm
heightH:43cm
lengthD:58 cm
799,00 kr.

Pris inkl. moms

En affaldssorteringspand er et must i køkkenet! Denne skønne Simone affaldssorteringsspand kommer med tre indsatser – det er nemlig et helt sæt. Det er perfekt til både lejligheder og store villaer.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Brug en affaldssorteringsspand til affaldssorteringen derhjemme

Simone er stor fan af at kategoriserer. Hun har derfor et smart trick – inddeling inde i din affaldssorteringsspand. Du opnår du nemt med de smarte indsatser, som følger med, når du køber denne skønne affaldssorteringsspand. Det gør det super nemt at bruge den geniale affaldssorteringsspand til affaldssortering, da du kan have alle dine sorteringskategorier samlet i én opbevaringsspand. Vil du gerne finde det rette system til affaldssortering? Så læs vores indlæg: “Har du styr på (og plads til) affaldssortering?

Hvad følger med i en affaldssorteringsspand?

Når du køber denne fantastiske Simone affaldssorteringsspand, så får du hele pakken med! Det vil sige, at du modtager 1 opbevaringsspand, 1 låg til opbevaringsspand, 3 indsatser, 1 låg til indsaterne – hvor fantastisk er det ikke? Med andre ord, så er du klar til at få styr på din affaldssortering med en Simone affaldssorteringsspand.

Brug din affaldssorteringsspand til pant

En affaldssorteringsspand kan faktisk have alle kategorier i sig – endda også pant! Det er helt igennem genialt at have en fast plads til eksempelvis pap, metal, pant og lignende, da du på den måde undgår, at det ender på eksempelvis køkkenbordet, et skjult sted i depotrummet med videre. Hvis du gerne vil gøre det endnu nemmere for dig selv, så brug det fine opbevaringsnet i din affaldssorteringsspand – så er det nemlig super let at tage den med ned i butikken.

Hvordan rengøres en affaldssorteringsspand?

Tør den af med en fugtig klud.