Belle

Belle – Controller holder

På lager

widthB:15cm
heightH:13cm
lengthD:15 cm
429,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: ST75663

Lækker controller holder, der gør det nemt at få gaming stationen til at se knaldgodt ud. Frem for at have dine controllers liggende, så sæt dem op på en controller holder, hvor der selvfølgelig er plads til at oplade dem, mens de ikke er i brug. Så er de klar, når det kribler i fingrene efter at game igen.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Hvad er en controller holder?

En controller holder er en smart opbevaringsløsning, der giver dine controllere en fast plads. Controlleren placeres på holderen, og så hænger de klar til brug.

Hvor kan en controller holder bruges?

En Belle controller holder kan bruges i hele hjemmet. Det er især relevant på børneværelset til gameren, på kontoret hvor gamingcomputeren står eller måske i stuen, hvis du elsker at koble af efter en lang dag med et spil eller 15. Det smarte ved denne controller holder er, at der er plads til at trække opladerstik ind i den, så du kan lade din controller, når den ikke er i brug.

Pas godt på din controllere

Måske bruger du lang tid på at finde din controller, som du jo ved, at du brugte i sofaen i går. Undgå henslængte controllere med en Belle controller holder. Pas godt på dine gadgets med elektronik opbevaring fra Organized – så er du altid klar til at game uden at skulle bruge den første tid på skattejagt rundt i sofaen og resten af huset.

Hvordan rengøres en controller holder?

Hvis din controller holder trænger til at blive frisket op, så kan du tørre den af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange controllere kan man opbevare på holderen?

Den smarte holder kan holde styr på hele to controllere. Har du brug for flere pladser, så kan den smarte Anne – Controllerholder få styr på hele tre controllere, så du og dine to bedste gamer-venner altid kan være klar til et spil.


Hvordan organiserer man bedst sit gamerudstyr?

Det går hurtigt op i ledninger og forvirring, når ens gamer-setup vokser. Det kan være svært at finde ud af, hvilken ledning, der hører til hvor, og det skaber altså ikke de bedste omstændigheder for gaming. Med vores opbevaring til elektronik kan du skabe en gamer-station, der vil gøre dine modstandere grønne af misundelse!


Hvorfor skal man bruge en holder til sin controller?

Der er mange måder at opbevare sine controllers på – mange opbevarer dem i skuffen, på en hylde eller bare på bordet. Men hvis du bruger dine controllers hver dag, eller du bare godt kan lide smart og elegant opbevaring, kan Belle både give din indretning et løft og give din controller et fast hjem.